2777
2789
عنوان

بچه ها دلم داره میپوکه چکار کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2035 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر چقدر برات ناراحت شدم خدا به دلت صبر بده  ولی اگه خانواده و حامی خوبی داری یه لحظه هم ن ...

ممنون عزیزم برادرم با مادرم زندگی میکنن بهشون گفتم جریانو برادرم میگه هرچی ک تصمیم بگیری همونه ولی من ترس بعد از طلاقو دارم خیلی

یعنی جلو بچت حرف از نزدیکی بدون دخول میزده که تو گوشی پسرت ضبط شده؟ 

ن داشته باهاش صحبت میکرده اینقدر ضایع هست ک ی بچه هم تشخیص داده ولی تو ویس های بعدی متوجه شدم

ممنون عزیزم برادرم با مادرم زندگی میکنن بهشون گفتم جریانو برادرم میگه هرچی ک تصمیم بگیری همو ...

تو زن با ارزشی هستی 

چرا عمرت برای آدم بی ارزش بزاری؟ 

پسرتم قطعا بزرگ تر بشه درکت میکنه 

مگه بعد طلاق چی میشه؟ 

واسه یه زندگی جدید تلاش کن 

آدما گاهی انتخاب اشتباه میکنن 

خودت سرزنش نکن

یعنی میگین با اینکه میدونم با این خانوم هست بازم ب زندگیم ادامه بدم تحملش سخته واقعا چطور می تونید

عزیزم خیلی خسته ای..اینم بدون سختگیر بودی زیاد گیر میدادی بعش..بسیارعجول بودی و زیاد توکارش دخالت میکردی باعث شد این اقا ازت متنفربشه..اگه رفتارتو درست کنی این اقا برمیگرده بهت و درست میشه..حتی ازت عذرخواهی میکنه

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾
یعنی میگین با اینکه میدونم با این خانوم هست بازم ب زندگیم ادامه بدم تحملش سخته واقعا چطور می تونید

من اگه جای تو بودم با یه بزرگتر تو خانواده خودش صحبت میکردم واقعیتو میگفتم !!! کسیکه اینجوری از زنش پیش غریبه بد میگه چرا باید آبروشو نگه داشت؟؟؟ با بزرگترش صحبت کن ،ببین اونا چی میگن