2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه😉

5549 بازدید | 41 پست

سلام خانوما

حالتون چطوره؟ روز اول زمستونیتون به خیر و سلامت باشه🥰

دوستان گفتم بد نیست دور هم جمع شیم و از سیاست ها و تجربه های شخصیمون در مورد زندگیمون و همسرامون بگیم، کارهایی که کردیم و جواب مثبت در جهت خوشبختیمون گرفتیم...

درسته هرکس با دیگری فرق داره و نمیشه یه نسخه رو واسه همه پیچید،ولی خب به نظر من سیاست داشتن تو همه زندگیا جواب میده و دونستنش واسه هر خانمی لازمه😉

حالا هرکس تو زندگیش با در ارتباط با همسرش یا خانواده همسرش یا حتی ارتباط با فرزندانش سیاست خاصی داشته که براش جواب داده خواهشا بیاد و به اشتراک بزاره تا بقیه هم طبق صلاحدید خودشون به کار بگیرن و یاد بگیرن🙏

خودمم موردی به ذهنم برسه حتما میگم...

شبا ساعت ۹ بچمو میخوابونم..دیگه موفقیت چشمگیر دیگه ای نداشتم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

ب منم یاد بدید ی جاری دارم خیلی عزیزه چون سیاست داره ولی من فقط مادرشوهرمو حرص میدم 😂

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش سیاست من صداقته دروغ نمیگم اماهمه حرفیونمیگم یکم باکلمات بازی میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نیاز مالی وابستگی میاره برا همین بهتره از روز اول از شوهر پول گرفت بابت خانه داری....

پولی که شوهر توش هیچ دخالتی نکنه 

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..

ازدست مادرشوهرخواهرشوهریابقیه هم ناراحت شم به همسرم میگم نه اینکه بره دعوابگیره یاگله کنه نه فقط بعنوان یه دوست هیچ وقتم همسرم به اونانمیگه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

راستش سیاست من صداقته دروغ نمیگم اماهمه حرفیونمیگم یکم باکلمات بازی میکنم

آفرین ، به نظر منم این سیاست خوبیه، واقعا خانما باید حواسشون باشه دلیل نمیشه طرف چون همسرمه من هر حرف و مسئله ای رو پیشش بگم، دروغ نه ، ولی بعضی چیزا واقعا لازم نیست اونا بدونن واگه بدونن بعدش به ضرر خودمون هست

خب اینم شاید در نوع خودش یه سیاست باشه😂 حالا بچت چند سالشه؟

معلومه ک‌سیاسته..‌عصن هرکسی از پسش برنمیاد 😂۴ سالشه

خوشبحالت من که هرچی زور میزنم نمیتونم

از اولش باید روال زود خوابیدنو سفت سخت نگه میداشتی .. بزرگ شن سخت میشه

نیاز مالی وابستگی میاره برا همین بهتره از روز اول از شوهر پول گرفت بابت خانه داری.... پولی که شوهر ...

خوبه، ممنون از مشارکتتون، و اینکه گفته بسه که اون پول نباید صرف مخارج خونه بشه مال شخص خودمه و دلیلم نمیشه چون اون پولو بهم میدی دیگه نیازهامو برطرف نکنی و چیزی واسم نخری

ازدست مادرشوهرخواهرشوهریابقیه هم ناراحت شم به همسرم میگم نه اینکه بره دعوابگیره یاگله کنه نه فقط بعن ...

خب این مورد دقیقا واسه من برعکسه😂

من اگه بگم البته اگه با خشونت و ناراحتی بگم جواب عکس میگیرم و معمولا جلوم گارد میگیره ، ولی وقتی با مظلومیت میگم بهم راه حل نشون میده و همدردی میکنه😂