2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه😉

| مشاهده متن کامل بحث + 5549 بازدید | 41 پست
خب این مورد دقیقا واسه من برعکسه😂 من اگه بگم البته اگه با خشونت و ناراحتی بگم جواب عکس میگیرم و مع ...

خوب نگودگه گفتم من باکلمات بازی میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هیچوقت باجاری وزن داداش صمیمی نشین بخاطراولی بایداحتیاط کنی وپلمپ باشی بادومی باید کوتاه بیای

من زن داداش ندارم، ولی با جاریام اصلا اصلا صمیمی نیستم و همین باعث شده حرمتا خیلی حفظ بشه

کلا با خانواده همسر نباید زیاد صمیمی شد، تا میتونیم احترامشون رو نگه میداریم ولی صمیمیت زیاد در بیشتر وقتا جواب عکس میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی مهمون هستیم خونه مادرشوهرم،جاریم کار نمیکنه همش دوسال از من بزرگتره می‌ره میشینه منو خواهر شوهرم باید همش سرپا باشیم،نمیدونم چجوری رفتار کنم؟

یکاری کرده مادرشوهرمم چیزی میخواد یا کاری هست به من میگه به اون نمیگه.بنظرتون چ جور رفتار کنم

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!
سیاست کثیفه دوسش ندارم

عزیزم ما قرار نیست سر کسی رو کلاه بزاریم یا به بقیه اسیب برسونیم، میخایم ترفندهایی رو یاد بگیریم که زندگیمون بهتر و شیرینتر بشه و مشکلاتمون کمتر، به این میگن سیاست درست و نه تنها کثیف نیست بلکه لازمه.

من دیدم خیلیا با سادگی کامل خیلی زندگی رو برا خودشون سخت کردن یا مشکلات بزرگی براشچن پیش اومده.

وقتی مهمون هستیم خونه مادرشوهرم،جاریم کار نمیکنه همش دوسال از من بزرگتره می‌ره میشینه منو خواهر شوهر ...

خب شما احتمالا بیشتر از جاریتون به خونشون رفت و امد میکنید یا باهاشون صمیمیترین. یا اینکه از اول همینطوری کار کردید ولی اون از اول زیاد کار نکرده.

عزیزم یکی از سیاست های رفتار با خانواده شوهر اینه که هرجور دلمون میخاد باهامون رفتار کنن از اول اونجور تعیین کنیم.

مثلا شما از اول نباید زیاد کار میکردی.

_هر چی میشه صاف نذارید کف دست شوهرتون برای مثال یه طرفی رو میشکونید تا اومد خونه عین خنگا نگید امروز فلان ظرفو شکوندم یا امروز لباستو سوزوندم یا امروز غذا خراب شد مجبور شدم دوباره درست کنم این چیزایی که شما رو در چشم همسرتون بی عرضه میکنه نگید بهش.

_از اول زندگی ازش پول بگیرید عادت کنه خیلی قناعت نکنید چون تلاش شوهرتون کم میشه در زندگی میگه خب با همین بخور و نمیر داریم زندگی میکنیم دیگه زنمم که هیچی نمیگه خرجی هم نداره

_خونه مادرشوهر مخصوصا بهترین لباس ها و ارایش و...رو داشته باشید عین یک مهمان محترم برید اونجا و هفته ای یک بار بیشتر نرید و صمیمی نشید اصلا

_رازهای خانواده تون رو کف دست شوهرتون و خانواده ش نذارید که بعدا باهاش بزنن توی سرتون یا سو استفاده کنن

_شوهرتون رو با کسی مقایسه نکنید و بی عرضه حلوه ش ندید همیشه ازش تعریف کنید و بهش اعتماد به نفس بدید حتی اگر اینطور نیس

_کتاب زیاد بخونید

_توی کارهای زنونه شوهرتون رو دخالت ندید مثلا برای خرید های تولد و روز مادر و پدر و...تا جای امکان خودتون بخرید یا برای مهمونی خودتون تصمیم بگیرید غذا چی بپزید و...

من زن داداش ندارم، ولی با جاریام اصلا اصلا صمیمی نیستم و همین باعث شده حرمتا خیلی حفظ بشه کلا با خا ...

بنظرت اونی که چند ساله ازدواج کرده و سیاست نداشته و به اشتباه با خانواده شوهرش صمیمی شده و همه ی اون عواقبی هم که گفتی رو براش داشته الان که متوجه اشتباهش شده چیکار میتونه بکنه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
خب شما احتمالا بیشتر از جاریتون به خونشون رفت و امد میکنید یا باهاشون صمیمیترین. یا اینکه از اول همی ...

اتفاقا با اینکه اون غریبه س و من فامیل خیلی حدو مرز نگه داشتم واصلا باهاشون صمیمی نشدم،چون دوس ندارم اونام بتمن صمیمی بشن.جاریم هم اوایل اینطوری نبود خیلی کار میکرد حتی تو خونه تکانی عید می‌رفت کمکشون ولی من نمی‌رفتیم بنا به عقیده ی خودم.ولی الان ی مدته این فازو برداشتە،فک میکنه خیلی بزرگه میره میشینه ازش پذیرایی کنن

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!
_هر چی میشه صاف نذارید کف دست شوهرتون برای مثال یه طرفی رو میشکونید تا اومد خونه عین خنگا نگید امروز ...

خیلی ممنون ، عااااالی بود، به نکته اولت به چی هم من اضافه کنم، خانما لطفا لطفا و خواهشا از خودتون ایراد نگیرید پیش شوهراتون، مثلا نگید من زشتم، فلان جام خوشگل نیست یا فلان کس از من خوشگلتره بهتره.

خودتون کاری نکنید که شوهراتون یاد بگیرن و شما رو با بقیه مقایسه کنن...

و اینکه گفتی به شوهراتون اعتماد بنفس بدید و ازشون تعریف کنید نه برعکس هم خییییییلی جواب میده.

ممنون واقعا