2777
2789

شما چه راهکاری پیشنهاد میدین تا این عادتمو ترک کنم مثلا خریدای غیر ضروری ۲۰۰ تومنی ۳۰۰ تومنی کردم که خوب به چشم نمیان الان نشستم حساب کردم طی یک سال بالای ۶ ملیون شده😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهی نیست سخت نگیر ب این فکر کن ک ۶ میلیون سال دیگه هیچ ارزشی نداره حداقل امسال باهاش خودتو خوشحال کردی

آیا بهتر نیست فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن رخ نداده است؟

بجای کارت بانکی پول نقد همراه داشته باش 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
چی خریدی؟حتما وسایل مورد نیازت بوده دیگه😅

نه واقعا 

تو ۶برات عالی بوده غصه نخور

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است

یعنی ماهی 500-600 که خب با ارزش پول الان زیاد هم محسوب نمیشه. اما یک نفر به من توصیه ای کرد که خودم ازش جواب گرفتم. می گفت هر وقت می ری خرید برای اینکه جلوی خریدهای اضافی رو بگیری کارتی با خودت ببر که توش فقط به اندازه خرید از قبل پیش بینی شده که نیاز داری پول داشته باشی و همینطور سعی کن که حتما برای خریدهای خرده ریز که در کنار خریدهای اصلی و بزرگ انجام می دی به جای کارت از پول نقد استفاده کنی تا متوجه مقدار هزینه بشی. وقتی کارت می کشی به اندازه وقتی که اسکناس می دی متوجه خریدهای کوچیک نمیشی