2777
2789
عنوان

حق الناس غیر جبران با توبه حل میشه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 18 پست
درسته اینجوری ولی ایشون یه طوری گفته ک انگار در حقش بدی کرده میخواد خدا ببخشه وگرنه تهمت رو هیچگونه ...

اینقدر دلم گرفته از اون روز  نمیدونم چرا لال شده بودم هنگ کرده بودم نتونستم چیزی بگم فکر کن یه زن ۷۰ ساله بیاد به کسی که نصف سنش رو داره تهمت بزنه جلوی اهالی بعدشم راست راست بچرخه کاش خدا حقمو ازش بگیره منم یکم به ارامش برسم 

خدایا شکرت
آخه حق الناسه شاید اگه یه کاری کنه که اون ظلم جبران بشه خدا ببخشه...

چند تا راه پیش روشه

طرفو پیدا کنه

به اندازه ش صدقه بده

پیش خدا استغفار کنه

دیگه خودشو که نمیتونه بکشه!

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر دلم گرفته از اون روز  نمیدونم چرا لال شده بودم هنگ کرده بودم نتونستم چیزی بگم فکر کن یه ...

اخی عزیزدلم😓

واقعا باید جوابشو میدادی حالا چ با احترام چ بی احترامی باید حقشو میذاشتی کف دستش

بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗
اخی عزیزدلم😓 واقعا باید جوابشو میدادی حالا چ با احترام چ بی احترامی باید حقشو میذاشتی کف دستش

الان ناراحت این نیستم جوابشو ندادم فقط از خدامیخام تقاص پس بده ان شاءالله چون خیلی بی چاک ودهنه

خدایا شکرت