2777
2789
عنوان

اَبروهامممم

189 بازدید | 12 پست

بچه ها سلومم حال شما یلداتون خیلی مبارک

بچه ها یسوال دارم و یه مسئله عجیب  رو میخوام بگم قبلنا اَبروهام فاصلشون خیلی متعادل بود و کلا قشنگ بودن الان یه مدتیه فاصله ابروهام خیلییی کم شده یعنی از دور انگار ابروهام بهم پیوستس درصورتیکه نیست و موی زائد هم ندارم وسط ابروهام ولی نمیدونم چرا انقد فاصلش کم شده شما دلیلشو میدونید؟؟؟ اصن کلا قیافم خیلی عوض شده و بد هم شدم و خودم متوجه این تغییرم دماغم کج شدع ابروهام نزدیک بهم نمیدونم علتش چیه و مرز اتصال ابرو به دماغم خیلی گود رفته علتش چیه؟؟( سنم کمه  یوقت فکر نکنید سنم بالاس که بگید دلیلش شاید اینه ) تموم این تغییراتم  که تو چهرم گفتم نمیتونه ربط پیدا کنه به کم شدن فاصله ابروهام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس قبل و بعدت باهم مقایسه کن و مطمئن شو تغییر از چیه

ببین فکر کنم دلیل کم شدن فاصله ابروهام گود رفتن مرز اتصال بین  وسط ابروم تا دماغمه اما باز اگه همین دلیلش باشه نمیتونم دلیل این گود رفتگیو پیدا کنم عجیبه

ضربه نخورده؟  وزنت کم نشده؟

نوسان وزنی که خیلی دارم در حال حاضرم لاغر نیستم  ضربه قبلا به دماغم خورده که کج شده اما عکسای ضرب خوردگیمم تا حتی پارسال که دیدم درست بودم  الان حدود یکسالیه ک این مدلی شده