2777
2789
عنوان

حستونو بگید

103 بازدید | 6 پست

یه ساله رابطه بدون هیچ جلوگیری‌ داشتیم چند وقتیه هست اقدام کردم ولی چیزی نشده رفتم دکتر آزمایش و سونو نوشته که باید تو دوران عادت ماهیانه انجام بدم اینم که انقد روزا دیر میگذره وقتش نشده هنوز استرس دارم میترسم چیزی باشه مشکلی داشته باشم که باردار نمیشم 

نظرتون چیه میشه شانسی این ماه پریود نشدم و باردار باشم جواب آزمایش و سونو چی هست مشکلی دارم ندارم 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

اوف آروم باش بابا همین استرس عامل نصف بیماریاس کی میگه مشکل از توعه شاید شوهرت اسپرماش ضعیف باشه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف آروم باش بابا همین استرس عامل نصف بیماریاس کی میگه مشکل از توعه شاید شوهرت اسپرماش ضعیف باشه

برا اون هم دکتر آزمایش نوشته باید بره انجام بده 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

استرست باعث میشه ک نذاره باردار بشی بیخیال باش یکم

فکر کنم یکی از اون ازمایش هاییم که برات نوشته آزمایش پرولاکتین باشه ک اونم شرایط خاص داره 

اگر شب قبلش استرس داشته باشی خطا میزنه جواب ازمایشتو 

یکم‌بیخیال باش