2777
2789
عنوان

عمل کمر با پلاتین

1503 بازدید | 6 پست

سلام همسرم عمل دیسک کمر انجام داده پانزده روز پیش ده تا پلاتین گزاشتن الان لگن سمت چپ و راستش خیلی اذیتش میکنه هر چی مسکن های مختلف بهش میدم و شیاف استفاده میکنم براش دردش نمیفته کسی از اطرافیانش عمل کرده ؟دردش با چی برطرف شده چی خورده و چکار کرده برای کاهش درد

شوهر منم چهارتا دیسکش زده بیرون شدتش متوسط دکتر ۱۰ جلسه فیزیو لیزر و طب سوزنی نوشت ولی اثر نداشته ...

تنکی کانال نخاع و انحراف ستون فقرات داشتن و پنج تا مهره هاش درگیر بود دارو و استخر و فیزیوتراپی هم اثر نداشت و عمل کرد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام میشه بگین همسرتون بعد عمل چطور هستن؟ من مادرم نیاز به عمل داره و گفتن باید پلاتین بزاره، درد زد ...

سلام گلم خوبین میخواین خصوصی پیام بدین بهم شماره تلفنمو بدم زنگ بزنید توضیح بدم خدمتتون 

سلام گلم خوبین میخواین خصوصی پیام بدین بهم شماره تلفنمو بدم زنگ بزنید توضیح بدم خدمتتون 

ببخشین شما از عمل مادرتون راضی هستین کجا عمل کردن دوره نقاحت شون چند وقت بود پلاتین مشکلی در راه رفتن ایجاد نشد؟؟

توصیه به عمل میکنین؟ 

سلام میشه بگین همسرتون بعد عمل چطور هستن؟ من مادرم نیاز به عمل داره و گفتن باید پلاتین بزاره، درد زد ...

سلام عزیزم میشه از وضعیت همسرتون بعد عمل بگید چقدر طول کشید بهتر شدن درداشون تا کی ادامه داشت؟لطفا🙏🏻

خدایا داده ونداده هایت راشکر ⁦🙏🏻که داده هایت نعمت ونداده هایت حکمت هست