2777
2789

سلام

دوستان عزیزم..همیشه قبل از هر مراسمی ، شادی، شب یلدا ، چیدن سفره هفت سین، خواستگاری ، جشن ها

همیشه یک صدقه خوب به یک نیازمند پرداخت کنید.

اولویت هم با خویشاوندان کم بضاعت هست🗯💫💥

باران حرف های زیادی برای گفتن دارد برای شنیدنش فقط باید سکوت کرد 🌧🌧

حتما

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیروز برای یک موءسس هیئت پول واریز کردم گفتم به هر کس صلاح دونستی پرداخت کن

این خانم بغض شادی داشت و گفت دیشب یه بنده خدایی به من گفت برای شب یلدا پول نیاز دارم که جنس بخرم به خاطر بچه هام که شب یلدا شاد باشن ،منم از صبح داشتم فکر می کردم چکار کنم ...

گفتم مبلغ کَمیه امیدوارم خدا قبول کنه..گفت خیلی هم خوبه... 

گل گفتی😘

ممنون

بخدا اگر هر کس به فکر اطرافیان خودش باشه دیگه کسی محتاج غریبه نمی شه

چه خوبه که طرف هم ندونه این کمک از کجا میاد به نفع هر دو طرف هست که این کمک به صورت پنهانی انجام بشه 

تاپیک خوبی با مظمون خوب 👌

سپاسگزارم..

من که برای هر شادی صدقه می ذارم کنار

مثلا ماهی یکی دوبار خرید کلی برای خونه انجام می دم قبلش یا بعدش یه مبلغی گاهی کم گاهی زیاد می ذارم کنار..که اینا شب یلدا یا شب عید زیاد می شن به حساب یه خویشاوند کم بضاعت واریز می کنم..بدون اینکه بهش خبر بدم

ان شالله خدا قبول کنه

خوب گفتی

مرسی

مخصوصا ککسایی که به سختی امورات می گذرونن مستاجرن

من چندین بار به برادرم که یه تایمی مستاجر بود و حقوق کمی داشت...در حد بضاعتم یکی دو قلم جنس می خریدم می دادم به مادرم که همراه جنسای خودش ببره خونه برادرم...

بدون اینکه بفهمه

هیچ منتی هم نبود

خودم خواستم و این کار در درجه اول حال خودم رو خوب می کنه

ناگفته نماند خودم همه این سختی ها رو گذروندم و می دونم افراد کم بضاعت چه سختی هایی رو تحمل می کنن و بیشتر  چه چیزایی نیاز دارن

به نظر من اگر کمک ها بی صدا باشه خیلی خوبه

برای کمک به نیازمند اگر بلندگو دستمون بگیریم و اعلام کنیم ، اگر یک خوبی داشته باشه اما صد تا بدی داره..

واقعا به صلاح نیازمند یا کمک کننده نیست که این کارها با صدای بلند انجام بشه👌👌👌