2777
2789
عنوان

دخترا کمک پلیز

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کار دیگ  کیف دختره رو بگو دوستت با موتور بدزده بعد بیفت پشت سر موتوری کتکش بزن .بیین این صد ...

واییی عاشق فانتزیت شدم فیلم زیاد میبینی؟؟😂😂

جذابیت تو سادگی و متانت هست

ساده و مثل ادم برو بگو بهش

مدیریت  دانشگاه اصفهان

موفق باشید 

بنظرم رفتار موجه داشته باشین به قولی خیلی زود پسرخاله نشین غیر مستقیم نظرشون رو بپرسید مثلا بهتره تا اینکه مستقیم بگید و قبول نکنه 

بهرحال نظر هرکسی متفاوته با توجه به رفتار دختر خانوم میشه تشخیص داد 

واییی عاشق فانتزیت شدم فیلم زیاد میبینی؟؟😂😂 جذابیت تو سادگی و متانت هست ساده و مثل ادم برو ...

من خودم به عنوان ی دختر هر کی مستقیم بگه درجا ردش میکنم و بدم میاد ازش تا اخر عمر 

این راه ها جواب دادن تضمینی هست 😉

نع فقط قلب برام ریپلای میکنه😅😅😅😅

خاک تو سرش 😂 رمانتیک نیس این 

نری مستقیم بگی عاشقتم و فلان میرینه بهت 

یه جور دیگه  وارد قضیه شو 

تیپ خفن بزن 😂 دخترا تیپ خیلی روشون تاثیر دارهه

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍
منم همین فکرو میکنم  چیکارکنم

استوری ریپلای کن حرف غیر عاشقونه بزن، اصلا اشاره ای به رل زدن اینا نکن.. گاهی سرد باش و ریپلای نکن، گاهی ریپلای کن و گرم بگیر.. اگه میخوای خوشش بیاد ازت این ها جوابن.. مغرور هم باش و خیلی نگاه نکن به کسی.. خوب تیپ بزن و.. 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
😅😅😅

حالا خوشگله؟ 

اگه خیلی خفن و مغرور نیس برو سریع بهش بگو چون پشیمون میشی بعدا

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍
حالا خوشگله؟  اگه خیلی خفن و مغرور نیس برو سریع بهش بگو چون پشیمون میشی بعدا

خوشگله ولی  مغرور نیست بخاطر هممیننه خوشم  اومده

اگه تویع کلاس  نبوودیم قطعا بهش مستقیم میگفتم

خوشگله ولی  مغرور نیست بخاطر هممیننه خوشم  اومده اگه تویع کلاس  نبوودیم قطعا بهش مست ...

عزیزم🥺

بهش بگو بنظرم