2777
2789

زودباشید عکسای سفرتون و اینا رو بزارید ساده هم بود حتی اگه یه انارم بود بزارید دور هم باشیم ببینیم

شب یلداتون مبارک با اینکه گذشت .

اونایی که شب یلدا نداشتن سال بعد پر انرژی یلدا جشن میگیریم 

هنرمندا کیان عکس بزارید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شوآف و فخرفروشی های کودکانه خوشمان نمی آید وگرنه همه را زخمی می کردیم 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

ما نتونستیم میز بچینیم.... فقط لواشک خریدم.... 

دخترمم مریض شده طفلی. 

غروب رفتیم بازار چرخیدیم و دستخالی برگشتیم.... 

اخه سهاممونم نریختن چرا اخه برا همخ ریختن

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 
با سانسور دخترم ☺️

اوف هوس هندونه کردم. چه شیکه

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 
هم اکنون با تاپیک پر بازدید امشب نی نی سایت همراه شما هستیم:

نه اصلا قصد پر بازدید شدن ندارم حوصلم سر رفت خوابم نمیبرد گفتم تاپیک بزنم ما جشنی نگرفتیم گفتم ببینم بقیه چه جوری جشن گرفتن ما همه چی داشتیم ولی حال نداشتیم جشن بگیریم فیلم دیدیم😂

اوف هوس هندونه کردم. چه شیکه

مگه هندونه نداشتی ؟ مال ما همش موند

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد