2777
2789
عنوان

بچها من عکس میز یلدارو نمیزارم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها من الان پودر کیک بگیرم دیگ چ موادی میخاد ک درست کنم 

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
حالا یه جوری میگی امسال دستشون خالیه انگار سال قبل پر بود بعد اینا ک دستشون خالیه همونان ک تا میگی ...

چی بگم دلم میسوزد و کاری ز دستم برنمیاید

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

افرین بالاخره یک نفر که شعور داشته باشه پیدا شد

کلی کاربر تاپیک زدن عکس بزارید

میدونم انسان هستن دوست دارن شاد باشن ولی باید ب فکر بقیه هم بود نیازی ب عکس گزاشتن نیست کلی ادم ک نداشتن و نتونستن شب یلدا بگیرن تو سایت هست

تازه ی کاربر بیشعور گفت نیان تو تاپیک خب

اهصابم رو خورد کرد

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

اسی من فقط ۲۷ هزار ت تو کارتم دارم هیییچ کاری هم‌نکردم  ولی عکس بقیه میزا رو ببینم اصلاااا نار ...

درسته منم ذوق میکنم اما یکیم ممکنه حسرت بکشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
آفرین  این رفتار نشون دهنده ی غنی بودن شما از نظر روحیه

لطف دارید این یه صفت مثبت برام محسوب نمیشه

کار خوبی میکنی

من تو تلویزیون که میبینم همش آجیل و میوه و خوراکی نشون میدن ناراحت میشم که چرا اینکارو میکنن

الان وضع کشور ما جوریه که خیلیا نمیتونن تهیه کنن و شرمنده خانواده هاشون میشن

شما که داری و میخری نوش جونت عکسشو چرا واسه بقیه میزاری

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
منکه  دلم کمرم پام درد میکنه حالت تهوع هم دارم  ۵ دیقه دیگه هم شوهرم جلو چشمم باشه دعوامون ...

فدا سرت