2777
2789
عنوان

بچها من عکس میز یلدارو نمیزارم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 68 پست
افرین بالاخره یک نفر که شعور داشته باشه پیدا شد کلی کاربر تاپیک زدن عکس بزارید میدونم انسان هستن د ...

عزیز دلم خودتو ناراحت نکن 🥺

منم الان گریم میگیره ن بخاطر سفره بخاطر این همه درد 🥺🥺🥺

و خدایی که به شدت کافیست ...
من زهرمار درست كردم بذارم عكسشو ؟🙄

مشتاقم😁

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی میکنی، متأسفانه فقط عده ی کمی اینجور چیزی رو درک میکنن.

این وسط یکی نداشته باشه یه چند تا دونه شیرینی بگیره برای بچش بهش میگن اگه نداری خب نگاه نکن تا دلت نخواد😏، حتما حسودی، حسودی نکن... 

بحث حسادت و چشم نداشتن برای دیدن خوشی بقیه نیست بحث اینه که عده ی زیادی نون شب ندارن و با دیدن این چیزها حسرت میخورن و از نداری و فقرشون غصه میشینه به دلشون، و دلشون میشکنه، اگه بابا باشه شرمنده میشه اگه مامان باشه غصه میخوره، اگه بچه باشه حسرت میخوره... 

وقتی یه آدم نمیتونه از گذاشتن عکس خودداری کنه و چه خواسته چه ناخواسته دلی رو به درد میاره بازم انتظار میره دنیا با گذشت زمان جای بهتری برای زندگی بشه!!!! چه عجیب

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
قربونت برم مرسی قشنگم 😘😍 منم می‌خواستم اگه دوست داری بزاری وگرنه خودمم یلدایی ندارم 🙂

فدا سرت

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
عزیز دلم خودتو ناراحت نکن 🥺 منم الان گریم میگیره ن بخاطر سفره بخاطر این همه درد 🥺🥺🥺

خیلی زورم میاد دختره بیشعور میگ خب نیان تاپیک اونایی ک دارن بیان😐😐حقشه سرش بیاد بیچارگی مردم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

اسی من فقط ۲۷ هزار ت تو کارتم دارم هیییچ کاری هم‌نکردم  ولی عکس بقیه میزا رو ببینم اصلاااا نار ...

منم دوست دارم ببینم اما همه اخلاقشون یه جور نیست خیلیا حسرت میکشن و هوس میکنن

من دخترم ۳سالشه از الان که ۳سالشه بهش یاد دادم هر چی خورد جایی رفت تعریف نکنه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
کار خوبی میکنی من تو تلویزیون که میبینم همش آجیل و میوه و خوراکی نشون میدن ناراحت میشم که چرا اینکا ...

خودمون که وضع خودمونو میدونیم🥲

منم دلم گرفته یلدا نداریم 😿

فدا سرت

کار خوبی میکنی، متأسفانه فقط عده ی کمی اینجور چیزی رو درک میکنن. این وسط یکی نداشته باشه یه چند تا ...

💛