2777
2789
عنوان

بچها من عکس میز یلدارو نمیزارم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
🥲

اعصابم خرده جدی😅...... 

بارها تاپیکای عکس زده شده و پر از پستای این مدلی بودن که:خب هر کسی نداره نگاه نکنه.

چقدر بعضیا بی وجدانن، بابا طرف یکساله یا بیشتره یه لباس نو نتونسته تن بچش کنه، لباس بچش سوراخه و پر از جای وصله و دوخته. بچه کوچیکه کفش قدیمی بچه ی بزرگه رو میپوشه.مردم وضعیت خوبی ندارن واقعا...پول ندارن مواد غذایی بخرن، بعد اونوقت یه عده از مجلس بزم و خوشی و خوراکی عکس میذارن...بعد خودشون رو جز ٕ مردم هم میدونن... وقتی دلشون با مردم نیست پس در عمل هم با مردم نیستن پس در واقع اصلا از مردم نیستن... 

لباس خریدم عکس...😅

غذا عکس... 😅

سفر عکس...😅

همه ی زندگی عکس...😅

پس کو یه جو انسانیت و مهربونی!!! 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
من مشکلی با نشون دادن خوراکی ندارم اصلا متاسفانه تو این چند سال اخیر بشدت بشدت بشدت اوضاع اقتصادی بد ...

آره خب شاید ماها ناراحت نشیم ولی جدی یه عده هستن که یه دنیا شرمنده ی بچه هاشون میشن با این عکسا، شخصیت خودشون پیش خودشون خرد میشه. 

یه عده تا دچار درد فقط  و نداری نشن نمیفهمن. 

از اذل همین بوده که یا آدم خودش میفهمه یا اگه پافشاری کرد دنیا بهش میفهمونه.حتی اگه خیلی دیر بشه. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
اعصابم خرده جدی😅......  بارها تاپیکای عکس زده شده و پر از پستای این مدلی بودن که:خب هر کسی ند ...

در اصل هممون شبیه همیم وغرق شدیم یه کشتی وقتی غرق بشه اول تا به طبقات بالا برسه طول میکشه ولی بالاخره همه غرق میشن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
نظری ندارم. 

😘