2777
2789
عنوان

جواب جاریمو چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 65 پست
چندسال دیگه چی بگم؟

🤦🏻‍♀️میگم چرا همون جا عکس العمل نشون نمیدی؟

الان دیگه چه فایده داره بری چیزی بگی ؟

فقط شر میشه و میشی مقصر 

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو زشتی و قشنگی بچه کار خداست ولی شعور و اداب معاشرت و میتونه یاد بگیره کجا چه حرفی و بزنه میتونه یاد بگیره و این نعمتیه که خیلیا ازش محرومن 😒😒😒

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چند سالتونه هر دو    بگو جای مادرمی احترامتو نگه میدارم😂چنان بسوزه کونش اون سرش نا پیدا

وای یبار قبلا دوران عقدم سر یه موضوعی داشت زور میگفت، تقریبا یه چنین جوابی بهش دادم

ببین باید همون موقع با صدای بلند طوری که همه بشنون می‌گفتی مادرجون، فلانی میگه دخترت مثل عمش بدجنسه، یا وقتی درباره بچه حرف میزنه بگو نوزادا کلا وقتی به دنیا میان زشتن ولی خدا کنه بزرگ کن شدن بی ادب و بی شعور نباشن.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

منم وقتی پسرم به دنیا اومد همزمان خونه ی جدید گرفته بودیم

مادر شوهرم تو خونه جدیده اومد دیدن بچه 

گفت خب مبارکه خونتون قشنگه 

منم همینجوری بدون منظوری گفتم قشنگ واقعی بچمونه حالا بیاین اون اتاق ببینینش 

یهو اومد دیدش گفت بچتون اصلا خوشگل نیستا

اصصصلا یه وخ فک نکنین قشنگه 

به تو رفته اعضای صورتش پت و پهنه 😑

حالا بچه سه روزه !!  

من اصلا منظورم این نبود که بچم خوشگله 

خب ادم به بچه ی تازه به دنیا اومده قشنگ و عزیز و اینا میگه دیگه