2777
2789
خوشبحالت من وسواسی شدم نمیدونم چرا

چقدر میمونی حموم ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هر روز میری حمام ؟

نه بستگی داره تابستان باشه یه روز درمیان ولی غیر تابستان دو روز در میان میرم چون زیاد عرق نمیکنم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درو باز بزار

نمیشه ..حتی ثانیه ای مثلاً از همسرم بخوام چیزی بده بهم .باز می‌کنه درو .سریععع بدنم یخ می‌کنه .عذابه حموم رفتنم .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه بابا منم همینکار میکنم یکم گوشه در که باز باشه مطمئن میشی که راه فرار امادست 😅

🤣🤣😩😩الان دیگه اتاقم سرده .راه بهتری نداره ..قشنگگگ قندیل می‌بندم .درو باز بزارم 

🤣🤣😩😩الان دیگه اتاقم سرده .راه بهتری نداره ..قشنگگگ قندیل می‌بندم .درو باز بزارم

اخه راه ندارم من خودمم همین فوبیا رو دارم اینم یه بار که مجبوری سوار قطار شدم کشف کردم هر چند تا صبح خوابم نبرد ولی شرایطم بهتر بود 

بخاری برقی بزار نزدیک 

من هر روز دوش میگیرم، زیر ۵ دقیقه، فقط شامپو، هفته ای یبار حمام کامل میشه ۱۵ دقیقه 😊

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
۲ ساعت البته هفته ایی دوبار میرم

تنها راهش اینه در مقابل وسواست باید بایستی و به خودت بگی تمیز شدم اصلا مگه ما خانومها چیکار میکنیم که خیلی کثیف بشیم نهایت عرق و گردوخاکه که با یدست لیف و یه آبکشی و دوبار شستن سر سریع تمیز میشه از طرفی از نظر مصرف آب هم ایران مخصوصا تو این موقعیت کشور که وسط آبان هستیم و تقریبا اکثر مناطق  بارندگی نداشتیم باید بیشتر دقت کنیم 

تنها راهش اینه در مقابل وسواست باید بایستی و به خودت بگی تمیز شدم اصلا مگه ما خانومها چیکار میکنیم ک ...

من مغزم بخاطر جن زدگی ایراد پیدا کرد و افسرده و کند شدم اون موقع ها که جن زده شده بودم از ترسم اصلا حمام نمیرفتم الان خداروشکر خوب شدم هفته ایی دوبار حموم میرم ولی وسواس و کند شدم دست خودم نیست مغزم ایراد پیدا کرد جن ها عقلم رو گرفتن

خداااااااااا