2777
2789
عنوان

جواب جاریمو چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 65 پست

یه دفه که باز تو جمع بچه ت شروع کرد به لجبازی بگو دیدی اون دفه زن عمو بهت گفت مثل عمه بدجنسی میخای باز اینو بگه؟ 

اگه دعوا شد من گردن نمیگیرم 😁

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو مادر شوهرتو و خواهر شوهرت برین بهش ، بگو ازونجایی که به دخترم گفتی زشته و مثل عمش بدجنسه تصمیم گرفتم دیگه جایی نبرمش 

میان استخوان های خُرد شده ایم ، اما امید تقلا میکند برای روییدن . . ( : 🤍🌱

جواب را باید همون موقع داد نه وقتی یخ کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

من کلا عادت دارم همچین مواقی مستقیم زل میزنم تو چشم طرف، میگم چه دلیلی داره نظرشخصیتو بگی. دختر من زشت و قشنگ بخودمون ربط داره. امیدوارم شخصیتش باعث زیبایی بیشترش بشه

اول کار بعد از نی نی سایت🤪
بگو همه نوزادا زشتن مامان باباهاشون نمیبینن زشتیشو برا همین مث خاله سوسکه قربچن دستو پای بلوری بچشون ...

هم خودم از جاریم و عروسش قشنگترم، هم دخترم الان از نوه اون قشنگتره ولی چون همشون چاقن، یجوری میخوان لاغری من و بچم رو بکوبن! و کلا ادم حسودیه جاریم

عزیزم باید همون لحظه میزدی تو دهنش نه اینکه بیای تازه فکر کنی جوابش رو چی بدی 

مثل کوه پشت دخترت باش همین حرفای مزخرف کم کم اعتماد به نفس بچه ات نابود میکنه

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟

چقدر دورو هست حالم بهم خورد 

تو جمع که چیزی گفت برین بهش که دیگه غلط بکنه تو جمع چیزی بگه بهش بگو ولی الان دخترم ماه شده 

درمورد خواهرشوهر میخواسی بگی نه اتفاقا عمش خیلی هم ماه و خوبه 

ولی خیلی چندشه جاریت دوری کن ازش

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!