2777
2789
عنوان

مامانش بشم؟؟😣💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 69 پست
نیارین تروخدا نیارین شما که دیگه بخاطر سنتون قطعا خیلی پخته تر و عاقل تر هستید نه هوایی مونده که ...

نه بابا نمیاریم ، به همه اطرافیانم اعلام کردیم ، جوونی خودمون رفت ، حالا یکی دیگه ارو بدبخت کنیم ، خداروشکر دستمونم به دهنمون میرسه ، اما هیچ آینده ای بچه ای که بدنیا بیاد تو این مملکت نداره

شاید اصلا اگه به شوهرش بگه اونم راضی نباشه بنظرم درست میگی باید هر طور شده جلوشو بگیره ولی بزارید ...

اینطور ک میگه شوهرشم به نظرم سنش پایینه و هم فکره اگر واقعا براش مهم بود رابطه محافظت شده داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نمیاریم ، به همه اطرافیانم اعلام کردیم ، جوونی خودمون رفت ، حالا یکی دیگه ارو بدبخت کنیم ، خ ...

دقیقا منم منظورم اینده ی اون بچه س

الان من خونه مامان بابام همه چی دارم ولی مگه تا ابد با اونا زندگی میکنم؟؟ این خیلی بده که خودم نمیتونم مستقل به خواسته هام برسم

خداروشکر که هنوز افرادی مثل شما پیدا میشن❤❤

شما اونقدر پدر و مادر فداکاری هستید که از غریزه و حق طبیعی خودتون گذشتید تا یکی دیگه سختی نکشه❤

اون قدر بچه هارو دوست دارید که اونارو وارد این دنیای ظالم نمیکنید

بهتون افتخار میکنم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
دقیقا منم منظورم اینده ی اون بچه س الان من خونه مامان بابام همه چی دارم ولی مگه تا ابد با اونا زندگ ...

تشکر عزیزم 

واقعا دلم برای بچه هایی که ، حسرت خیلی چیزها رو میکشن میسوزه ، من خودم و همسرم دوتامون بچه گی خوبی داشتیم ، همه چیز هم فراهم بود ، اما الان با هم فکر کردیم ، بچه های این دوره زمونه با دوره ما خواسته هاشون خیلی فرق کرده ، میتونیم ، همه خواسته هاشو برآورده کنیم ، چند سال دیگه بگه من فلان چیز و میخوام ، یا فلان مسافرت خاص رو میخوام ، میتونیم براش فراهم کنیم ، حتی اگر فراهم هم بکنیم ، تو این جامعه میتونیم بچه خوبی تربیت کنیم ؟ 

شاید تا ۷ سالگی بچه ارو بتونیم کنترل کنیم ، وقتی وارد جامعه سیاه بشه ، میتونیم اون بچه ارو هر چقدرم تو بهترین مدرسه هم ثبت نامش کنیم ، میتونیم کنترلش کنیم ؟ 

آدم فقط نوک دماغشو نباید ببین 

منم عاشق بچه هستم ، بچه ای رو میبینم دلم واقعا ضعف میره براش اما واقعا نمیخوایم ، چند سال دیگه بچه ام بگه چرا منو دنیا آورید .

چقدر این رفتار بده کسی از نداشتنش میگه یکی میاد تو تاپیکش میاد میگه عه من دارم 🤦🏻‍♀️ 

من الان گفتم چی رو دارم؟ حتی نام نبردم😐

شرایطش رو گفتم بدونه زندگی بچه بازی نیست که یه بچه بی گناه رو هم بیاره وسط اونم زجر بکشه؟ 

من الان گفتم چی رو دارم؟ حتی نام نبردم😐 شرایطش رو گفتم بدونه زندگی بچه بازی نیست که یه بچه بی گناه ...

نام نبردی ولی گفتی چیزی که نداری رلم داره چی ندارن ؟ خونه ماشین😐 اینکه بگی بچه نیار نیاز نیست بگیم ما داریم خودتم بزاری جا اسی میبینی اینجور کلمات فقط بار منفی داره🤦🏻‍♀️ منم همین نظر داشتم گفتم شرایطش چون نداری لطفا مامان نشو

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

نام نبردی ولی گفتی چیزی که نداری رلم داره چی ندارن ؟ خونه ماشین😐 اینکه بگی بچه نیار نیاز نیست بگیم ...

شغلم نداره سربازی هم که نرفته خدایی کدوم آدم عاقلی ازدواج میکنه با شرایط این؟ 

من اصلا همچین آدمی نیستم که بگم اینو داریم اونو داریم هیچ وقت به کسی که مثلا خونه نداره به فرض اینو نمیگم من فقط خواستم بفهمونم ازدواجش اشتباه بوده از اون بدتر بچه دار شدنش وگرنه چیزی رو به رخ نکشیدم تا به الان 😕

شغلم نداره سربازی هم که نرفته خدایی کدوم آدم عاقلی ازدواج میکنه با شرایط این؟  من اصلا همچی ...

حلا که ازدواج کرده انتخاب خودشم بوده ما فقط میتونیم بگیم بچه دار نشو . الان خیلیا هستن با همچین کسایی ازدواج میکنن. روز به روز داره شرایط بدتر میشه🤦🏻‍♀️

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

تشکر عزیزم  واقعا دلم برای بچه هایی که ، حسرت خیلی چیزها رو میکشن میسوزه ، من خودم و همسرم دوت ...

دقیقا همینطوره 👏🏻👏🏻 تمام حرفا و نظرات منو تو یه پست گفتید

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خودتم مشکلاتتو حل کن پس واقعا عجیبه برام که با شما تو یه قرن زندگی میکنم..ازدواج و عقد و بچه تو این ...

زندگی نکن مجبور نیستی فرهنگ هم چیزی نیست ک شما توهمشو داری 

میشه یه صلوات به نیت براورده شدن آرزوهام مهمونم کنی؟🙂