نه من دوست دارم شکست عشقیشو بخورم نه دلم میاد دختر دیگه ای شکست عشقی اونو بخوره
خداکنه فقط منه دیوونه عاشقش باشم
من خودم بهم پیشنهاد داده میشه و ردش میکنم میشینم برای اون پسر گریه میکنم که غرورش شکست بعد دختر خیلی بیشتر بهش سخت میگذره❤️🩹
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی دنیا خیلی بیرحمه بدترین ضربه رو از همین ادممیخوری
شما پیش بینی کردی الان؟!
این حرف شماست که بی رحمانست
اها متاسفانه از هرکی خوشت بیاد خدا اونو بهت نمیده قیدش بزن
من کلا یبار تو زندگیم از یکی خوشم اومده
اونم الان نتیجه ی خاصی نداشته فعلا تو مسیرم
ولس میگم خداکنه فقط من باشم که میخوامش که وقتی بهش رسیدم دختر دیگه ای نابود نشه