2777
2789
عنوان

مامانش بشم؟؟😣💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این چه اخلاقیه بیچاره راهنمایی خواسته شما سرزنش میکنین؟ خب زندگی خودشه دوست داره ازدواج کنه بعد ...

چند سال بعد ک بچه هاتون با عقده و افسردگی بزرگ میشن فک نکنین ب خاطر جنس مخالف و رفیق نابابه 

ب خاطر حسرتایی ک ب خاطر بی پولی پدر و مادرش تو دلش مونده

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
واقعا به نظرت حقوق ۶ میلیون کافیه 

گفتم که حداقل عزیزم

اون حداقلم مال زمان بارداری شاید کافی باشه

بعد زایمان خب نه کافی نیست بقول خودت

ولی اینا دلیلی بر سرزنش نمیشه چون راهنمایی خواسته

اگه به سرزنش بود خیالت راحت خیلیا بودن که میتونستن سرزنشش کنن

😑قشنگ رد دادیا  ولی چقد خوبه که ازدواج رو انقد ساده میگیرید بیشتر چیزایی که گفتی شوهرم نداره ...

چقدر این رفتار بده کسی از نداشتنش میگه یکی میاد تو تاپیکش میاد میگه عه من دارم 🤦🏻‍♀️ 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

واقعا یکم بزرگ شید یکم بزرگ فکر کنید ای دوسش دارم و من از پسش برمیام و فلان بچه دل داره فردا باید ب فکر آینده اون بچه باشی بخاطر عشق و حال الان خودتون ی بچه نیارید بدبختش کنید شما مسئولین  

و منی که ۲۲ سالمه و دارم پفک میخورم و همزمان فکر میکنم برای امتحان شنبه بخونم یا نقاشی بکشم 😑😑

من ۳۸ سالمه شوهرم ۴۶ سال ، خونه و ماشینم داریم 

ی روز میگیم بچه بیاریم ی روز میگیم بیخیال ، آینده اش مهم تره یکی دیگه ارو نیاریم بدبخت کنیم 😂😂😂

چند سال بعد ک بچه هاتون با عقده و افسردگی بزرگ میشن فک نکنین ب خاطر جنس مخالف و رفیق نابابه  ب ...

خب منم که همینو بهش گفتم

الان کاریه که شده

یا باید همون قرص رو بخونه یا باید قبول کنه که بارداره

نمیتونه که خودکشی کنه که چرا اینطوری شده

واسم اینایی ک گفتم نداریم مهم نیست چون همو دوس داریم کنارش خوشبختم  

عزیزم چون عقد هستید و سر زندگس نرفتید

نمیدونید اصل زندگی چیه. کلی هزینه داره

فقط پوشک بچه در ماه یک میلیون هزینه داره

ان شااله خوشبختیتون پایدار

ولی تا همسرت یه سری نیازهای اولیه زندگی را فراهم نکرد نرو سر خونه و زندگی

بیشتر جدایی ها و طلاقها به خاطر مسائل مالی هست.

این ضرب المثل هست که از قدیم میگن گشنگی نکشیدی که عاشقی یادت بره.

زندگی کلی خرج داره. عشق کرایه خونه را نمیده

هزینه خورد و خوراک با عشق پرداخت نمیشه

سعی کنید به یه ثبات مالی برسید بعد ازدواج کنید

که مشکلات مالی زندگیتون را تهدید نکنه

موفق باشید

فعلا اسم کاربریت دو تا آوردی از اون دسته از زنایی میشی که ده تا بچه میارن ها 😅😂 قرص اورژانس بخور فعلا نیار تا وضع زندگیت خوب شد بعد بفکر باش 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀
گفتم که حداقل عزیزم اون حداقلم مال زمان بارداری شاید کافی باشه بعد زایمان خب نه کافی نیست بقول خود ...

خط فقر الان ۱۸ ۱۹ میلیونه بنظرت ۶ میلیون حدقلشم درست نیس بعدشم سرزنش درست نیس ولی داره کار و راه اشتباهی و میره باید سرزنشش کنیم تا منصرف شه چون قطعا بعدا هم خودشو از بچه رو بدبخت میکنه

من ۳۸ سالمه شوهرم ۴۶ سال ، خونه و ماشینم داریم  ی روز میگیم بچه بیاریم ی روز میگیم بیخیال ، آی ...

نیارین تروخدا نیارین شما که دیگه بخاطر سنتون قطعا خیلی پخته تر و عاقل تر هستید

نه هوایی مونده که نفس بکشم نه آبی مونده که زنده بمونیم

امید به خریدن خونه (یه وجب خاک برای زندگی) داره به ۴۰ سال میرسه 

خودمون تو این مملکت اضافی ایم همه فکر مهاجرتن

تروخدا یکی دیگه رو شریک این شرایط نکنید

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خط فقر الان ۱۸ ۱۹ میلیونه بنظرت ۶ میلیون حدقلشم درست نیس بعدشم سرزنش درست نیس ولی داره کار و راه اشت ...

شاید اصلا اگه به شوهرش بگه اونم راضی نباشه

بنظرم درست میگی باید هر طور شده جلوشو بگیره

ولی بزارید استرس سرزنش بهش وارد نکنیم