2777
2789
عنوان

ارشد ازاد برم یا دولتی

318 بازدید | 11 پست

سلام چند وقته  دیگه کنکوره. من. قصد نداشتم شرکت کنم اما یه حسی گفت ثبت نام کن و کردم الان دوماه موندخ به کنکور

منم رشتم غیر مرتبطه میخواد ارشد روانشناسی  دولتی

شروع کردم به خوندن   فقط کتاب سوالات کنوور ۸ سال قبل  رو گرفتم میخونم

الان که میبینم یه سال بشیم بخونم شاید دولتی بیارم تهرا اما با این شرایط شاید نه نمیدونم

با توجه به این که رشتم غیر مرتبطه

الان خلاصه کتاب بخونم سوالای سال قبل بخونم.  زبان و امار و هم نزنم قبول میشم؟

و اینکه من ۳۱ سالمه و ه دختر دارم ۸ ساله از طرفی برنامه برای بپه دوم داشتم اما چند ماهی نشده

و اینکه اینده قصد شرکت در ازمون استخدامی اموزش پرورشم دارم

با توجه به شرایطم    ازاد قبول شدم برم؟؟ یا بمونم یه سال خوب بخونم ان شالله دولتی قبول شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۹۹ کارشناسی گرفتم. دخترم ۱۴۰۰ کلاس اول میرفت. گفتم. بچه دوم میارم بعد اون ارشد شرکت میکنم

ا اما نشد که بچه بیاد و من اتفاقی دیدم اخبارو که ثبت نام و دو ماه تا کنکور موندخ تلنگر شد و گفتم چراداخه زودتر شروع نکردم ای کاش زودتر منابع میکرفتم اروم اروم میخوندم

الانم دیر نشده هاا میتونم سال بعد بخونم

اما میترسم اون طرف سنم بدای ازمون استخدامی نرسه  برای منی که ارشد میگیریم و به بچه دارم میشه ۴۱ سال حداکثر

به سلامتی  انشالله که قبول بشی  منابع چیا داری

هیچی 

فقط کنکور ۹۵ تا ۱۴۰۱ مدرسان گرفتم و چند تا  خلاصه نویسی از نت برای درز مرضی و رشد  اینا

اصلا توی قیدو بندش نبودم

اما الان دیدم هیلی ها نیگن راحته اگه بخونید. 

نمیدونم بمونم سال بعد. دولتی قبول میشم؟؟

یا اگه ازاد در اوندم برم؟؟

هیچی   فقط کنکور ۹۵ تا ۱۴۰۱ مدرسان گرفتم و چند تا  خلاصه نویسی از نت برای درز مرضی و ...

استخدامی آموزش پرورش ارشد غیر مرتبط رو میپذیره یا نه اول این رو مطمئن شو

بعد آزاد هم قبول شدی برو دیگه وقتت رو نسوزون

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.