2777
2789

جمعی که قرار پیش هم باشیم یه نفر هست باهاش دعوا کردم ۵ ماه پیش بعد دعوا دیگه تا الان که قراره شب بریم خونه بابابزرگم ندیدمش از اونموقع که دعوا کردیم خودمم کار دارم نمیخام با مامان اینا برم میخام بمونم خونه نظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو. خوش میگذره

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

اگه نری چه فایده ای داره؟

اون میره و کلی بهش خوش میگذره

قدر این لحظات رو بدون

من حسرت اینو میکشم برگردم به عقب یه شب یلدا کنار پدربزرگ و مادربزرگم همه باهم باشیم...

برو چون خونه پدربزرگته با هر کی ام بحث کرده باشی مهم نیست

حرف که نمیزنم ولی میترسم دعوا بشه باز همم حوصله ندارم اینروزا موندم چیکار کنم

نه اصلا چرا دعوا بشه باید به خاطر پدربزرگتم که شده اصلا هر چی گفت یا هر کاری کرد به خودت نیاری این بهترین روش برای حرص دادنشه شاید بخواد تو را حرص بده اصلا به خودت نیار نادیده‌ بگیر هر چی گفت هم اصلا جوابش نده انگار که وجود خارجی نداره اصلا چرا منفی فکر می‌کنیم بزار مثبت فکر کنیم  شاید پشیمون شده باشه و بخواد باهات آشتی کنه  این بهترین فرصته