2777
2789

من اوایل ازدواجمون که زیااااااد😅😅😅

تازه صبح که از خواب پا میشدم فکر میکردم واقعا خیانت کرده تا چند ساعت سنگین بودم باهاش خداروشکر گذشت اوایلش😂حالا دیشب خواب می‌دیدم داره چشم چرونی می‌کنه صبحی اینقدر حالم گرفته بود😁😁😁تازه به خودشم میگم میگه هوشیار نیستی زن😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من تازه خواب خیانت خودمم می‌دیدم تازه اونم براش تعریف میکردم البته جزییات رو نمیگفتما 😁

دیوونه من الان ی هفته اس با خودم میگم بگم نگم 😂 ولی بگم حساس میشه چون ی بار بهش گفتم اون استاد دانشجوهارو ب اسم کوچیک صدا میکنه 😂

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

از عوارضه نی نی سایته

چند شب پیش خواب دیدم گوشی شوهرم پر از عکسای یه دختر اهنگسازه حتی پیجشو یادم میاد سارا_۸۱ بود

اینجور مواقع تا سه رو میشم شمر زلجوشن😐

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
پس طبیعیه همه میبینن😅

یشب خواب دیدم داره ازدواج میکنه با یه دختر منم قایمکی نگاه میکنم صبح پاشدم دعوا.  الا و بلا ک تو رفتی دختر صیغه کردی😕

کلا داشت اینجوری نگام میکرد😐

....