2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو رفیقم انفولانزا داشتیم عمل شدیم 

من شنیدم سرما داشته باشی بیهوش نمیکنن حتی یکی کمرشو میخواست عمل کنه سر این قضیه عملش افتاد عقب

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
من شنیدم سرما داشته باشی بیهوش نمیکنن حتی یکی کمرشو میخواست عمل کنه سر این قضیه عملش افتاد عقب

منم شنیده بودم 

ب دکترم گفتیم حالا شاید انفولانزامون کهنه شده بود موردی نبود دکتر گفت بیاین عمل کنم عیب نداره و خداروشکر سالم ب هوش اومدیم 

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍
منم شنیده بودم  ب دکترم گفتیم حالا شاید انفولانزامون کهنه شده بود موردی نبود دکتر گفت بیاین عم ...

میدونی شاید ریه هات سالم بودن من شنیدم سرفه شدید داشته باشی با عفونت نمیزارن

خداروشکر عزیزم راضی هستی الان از دماغت؟

منم چند هفته پیش آنفولانزا گرفتم الان هیچ علائمی جز گلو درد موقع قورت دادن

شاید از خواب بیدار شدی گلوت خشکه ابجوش ابلیمو عسل بخور یا حساس شدی

میدونی شاید ریه هات سالم بودن من شنیدم سرفه شدید داشته باشی با عفونت نمیزارن خداروشکر عزیزم راضی هس ...

یه نمه سلفه هم داشتم رفیقمم ریش خوب نبود نفس تنگی یکم داشت ب دکتر گفت هم دکتر بیهوشی هم خود دکتر گفتن موردی نداره 

عالیییییی عالییییی بینی هامون بیست شد واس من استخونی بود واس  اونم نیمه گوشتی

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍