2777
2789
عنوان

دوس دارم نماز بخونم

394 بازدید | 39 پست

خییییییلی دلم گرفته صدای اذان داره میاد .... دوست دارم بلند شم نماز بخونم.

مدت هاست ترک کردم ...بعد به ناخن هام نگاه میکنم لاک زدم دلنشینم نیست وضو بگیرم  ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیشیب قول دادم شروع کنم.. خودبخود بیدارشدم همین الانم صدا اذان میاد پاشم بخونم 

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان

حیفه این موقع بیداری بعد نمازت قضا بشه بلند شوهمینجوری وضوبگیر نمازتو بخون برای همه دعاکن الان موقع استجابت دعاست 

از امام زمان بخواه کمکت کن دستتوبزار روقلبت بگو یا قائم ال محمد ادرکنی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

فکرذم ناخن کاشتین..لاکه دیگ خاهرزودپاشوپاککن وبخون برامنم دعاکن باردارم بسلامت بگذرونم و ب حاجت دلم برسم ممنون ارقبل میگم قبول باشه

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان
منم قراره از امروز شروع کنم🥲

خوش به سعادتت التماس دعا

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

وای اتفاقا منم بعد مدت ها ک نماز صبحم قضا میشد امشب نمازم و اول وقت خوندم. خیلی خوب بود. خیلی انرژی مثبت گرفتم😍حتما بخون. حالا برو با لاک وضو بگیر بخون  بعدم برو ریمو کن و دوباره بخون....