2777
2789
عنوان

دوس دارم نماز بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 39 پست

این بیداری از سوی فرشته ها و دعوت از جانب پروردگار هست .یعنی یجورایی روزی معنویت هست ...

اگه لاک پاک کردنت سخته فقط با خودت اینو بگو که خدایا به خاطر تو پاکش میکنم در عوض هوامو داشته باش بعد میبینی خود بخود کارهات رو روال افتاد

امتحان کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شب یلدا اگه خونه ی یه شهید دعوت باشید بعد خونه مادرتون هم دعوت باشید می رید خونه شهید یا خونه م ...

اگه مادرتون دور و برش شلوغ باشه و تنها نباشه امسال و میرم خونه شهید ....ولی اگه ایشون تنها باشن واجب ترن

دقیقا منم مثل تو .حالا برای امشب خونه یه شهید دعوت شدم ببینم لیاقت داشته باشم برم یا نه

توروخدامنم یادگنیداونجا باردارم وتازه فهمیدم ی دختردارم ازخداخاستم اول سالم سلامت وصالح باشع اگ صلاح دونست ی داداشم ب دخترم بده.دعاکنیدبرام

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان
برای شب یلدا اگه خونه ی یه شهید دعوت باشید بعد خونه مادرتون هم دعوت باشید می رید خونه شهید یا خونه م ...

اگه بدونم دل مامانم میشکنه میرم پیش مامانم چون شهدا هم یکی از راز های شهادتشون احترام به والدین بوده

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
دقیقا منم مثل تو .حالا برای امشب خونه یه شهید دعوت شدم ببینم لیاقت داشته باشم برم یا نه

این دعوتی ها خیلی‌ تلنگر میزنه به آدم من وقتی میام انگیزه امو از دست بدم بی خیال یه چیزایی بشم یه اتفاق میفته میرم تو جمع محب های اهل بیت واقعا مثل یه دعوت الان باز حال اعتقاداتم خوب نبود دعوت شدم تو تئاتر شهرمون نقش حضرت زهرا رو بازی کنم باورم نمیشه اونا نمیذارن من بد بشم مثل دختر بچه ها بازومو میگیرن میگن بیا بهت گفتم 🥺🥺🥺😭😭😭

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
توروخدامنم یادگنیداونجا باردارم وتازه فهمیدم ی دختردارم ازخداخاستم اول سالم سلامت وصالح باشع اگ صلاح ...

ان شا‌ءالله خدا بهت یه پسر خوشگل و سالم و صالح بده 

خونه ی دوتاش...اولش میرم خونه‌ی شهید بعد از شام و یکساعت نشستن میرم خونه ی مادرم 

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺