2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همین‌ میترسم

به نظرم برای ازدواج خوب هم انتخاب عاقلانه مهمه و هم شانس . چون بعضی چیزها رو در آینده نمیشه پیشبینی کرد. 

تو نی نی سایت و یا جامعه هم هر کی شوهرش خوبه و راضیه ، میگه ازدواج خوبه ، هر کی هم با شوهرش دعوا و اختلاف نظر داره هر روز بحث دارن ، میگن ازدواج بده. 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
دوسش ندارم  زندگی بدون عشق ب هیچ دردی نمیخوره ۱۶ سالم بود شوهرم دادن سنتی🫠🥲💔

موافقم منم فک میکردم دوسش دارم ولی نداشتم تلقین بوده بعد یه رابطه جدی بعد عقد یه کارایی کرد از چشم افتاد زندگی منم سرد و بی روحه کلا عادی الان انقد روحیم خرابه اصلا فک نمیکنم فردا روز خاصیه ی ذره شوق ندارم 

❤🤍❤
موافقم منم فک میکردم دوسش دارم ولی نداشتم تلقین بوده بعد یه رابطه جدی بعد عقد یه کارایی کرد از چشم ا ...

آخی عزیزم چقدر سخت

من واقعا از اینکه ازدواج کنم و از الان غمگین تر بشم و مشکلاتم بیشتر شه میترسم

سختی های ازدواج زیاده ولی شیرینی هاش به سختی هاش میچربه.. زندگی دو نفری گوگولیه مستقل😋 همیشه یه رفیق داری که باهات کلی فرق داره ولی تبدیل شده به تار و پود وجودت.. 🥹🫠 شبا یه بغل داری که بوش معتادت میکنه😍 مطمعنی یه نفر هست که همیشه باتوعه پیش توعه .هرکییم حوصلتو نداشته باشه اون داره..حس دوست داشتنی بودن بهت میده..تو هر مرحله یه چیزه جدید دو نفری رو تجریه میکنید که براتون هیجان داره..مثل بچه دار شدن..چیدن خونه..خریدن ماشینه جدید.. البته بازم میگم سختی و مشکل و چیزای بدم زیاد داره 🙄که اینم ماهیت زندگیه

آخی عزیزم چقدر سخت من واقعا از اینکه ازدواج کنم و از الان غمگین تر بشم و مشکلاتم بیشتر شه میترسم

من دقیقا همینایی ک گفتی سرم اومد ب امید روزای خوب رفتم ولی زهی خیال باطل بدتر و بدتر شد

❤🤍❤

یچها بیاین خوب نگاه کنین ..اونهای ک شوهر کردن رازی نیستن انتخاب کردن ...الان راه حل زیاد هست واسه جدای چرا میترسین جدا بشین اتفاقهای بدتر پیش میاد ...ن اینجوری نیست زندگی ی بار هست بار دوم نیست پس چرا باید زجربدین خودتان ...اونهای ک ازدواج نکردن باید ب نظرمن پیش بیاد انتخاب اشتباه نکنن الان همه عاقل شدن ب روز هستن ...پس سختش نکنین

زندگی زود گذر است ....اما تو زندگی کن ...تا توان داری..خوب باش ...بدون دروغ ..بدون کلک ...
موافقم منم فک میکردم دوسش دارم ولی نداشتم تلقین بوده بعد یه رابطه جدی بعد عقد یه کارایی کرد از چشم ا ...

مثل همیم💔تا تو موقعیتش قرار نگیرن مثل ما نمیتونن درک کنن...الان دیگه ادم عاقل ازدواج نمیکنه.اگرم بخواد کنه هوشمندانه، نه بخاطر حرف مردم و خانواده و این چرت و پرتا...

یچها بیاین خوب نگاه کنین ..اونهای ک شوهر کردن رازی نیستن انتخاب کردن ...الان راه حل زیاد هست واسه جد ...

بعضی وقتا بخاطر شرایط نمیشه جدا شد مثل من ک بچه ۸ ساله دارم ، این چند سال نه گذاشت درس بخونم نه هنری باد بگیرم نه کار کنم. هیچ پولی ندارم ... نه خانوادم پشتمن 🙃🙃🙃ولی تو فکرش هستم ایشالله ک بتونم ..

مثل همیم💔تا تو موقعیتش قرار نگیرن مثل ما نمیتونن درک کنن...الان دیگه ادم عاقل ازدواج نمیکنه.اگرم بخ ...

اره من بیشتر تحت تاثیر حرف مادرم قرار گرفتم همش میگفت شوهرکن شوهرکن الان بهش میگم وضعیت الان من خوبه همش میگفتی شوهر الان راضی ناراحت میشه 

❤🤍❤

آره بعضی موقع ها نمیشه ...درست ولی همیشه ی راهی هست ...بگردین راه حل پیدا کنین ..واقعا حیف ای زندگی بخوای بد بهش فک کنی خراب بشه ما آمدیم زندگی کنیم چ بی پولش چ پولدارش آره پدر مادرها مقصرن ...فک مکنن اگه بچه شان ازدواج بکنن زندگیشان سر سامان میگیره ن بعضی موقع ها اشتباه مکنن ..شما ک میدونین شوهرتون دوست ندارین حداقل چرا بچه دار میشین اون بچه گناه داره ..ولی بگردین راه حل پیدا کنین همیشه هست زندگی بهتر در هر شرایط

زندگی زود گذر است ....اما تو زندگی کن ...تا توان داری..خوب باش ...بدون دروغ ..بدون کلک ...