2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارامش. هدف پیدا کردن. اینکه درنهایت موقع پیری ببینی زندگیت یه ثمر و نتیجه ای داشته و ابتر نبوده اپن همه تلاشت

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

بنظر من اینکه بگیم حتما باید ازدواج کنیم درست نیس..مجرد موندن هزار برابر از ازدواج اشتباه بهتره..بعد شرایط ادما و هدفاشون تو زندگی  مثل هم نیس شاید ی نفر عاشق این باشه که بچه دار بشه و خانواده تشکیل بده ولی یه نفر دیگه اصلا علاقه ای به این کار نداشته باشه و عاشق تنهایی باشه

نی نی خوشگل تپلو 🥰خودم هنوز ندارم.

ولی چیزایی که خودم به خاطرش ازدواج کردم ، ترس از تنهایی در آینده بود که مهمترینش بود ، چون پدر و مادر همیشه نیستن و خواهر و برادر هم مسئولیتی در قبال شما ندارن. ممکنه روزی مریض بشی و یا به مشکلی بخوری ، یک همسر خوب و همراه میتونه دلگرمیت باشه برای ادامه زندگی و آسون کردن راه . 

اینکه خانواده خودت رو هم داشته باشی خیلی خوبه.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

اره باید ازدواج کنی.

خیلی خوبه.

تو خونه پدری صبح و شب نازت رو میکشن و بیشتر ادم بیکاره و اشکش بند نمیاد.

تو خونه شوهر هر روز به سیخ میکشنت و فرصت یه چای برا خودت نداری و زیر دست بچه ها له میشی و تازه اخرش عاشق پدر و مادرت میشی.

عالیه شکر

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
واقعا ازدواج بدون عشق نکنید ۱۳ ساله هر شبم گریه و غمه...

من بدون عشق ازدواج کردم 

در لحظه دیدمش و رفته رفته عاشقش شدم 

اتفاقا هرچی میگذره رفتاراش برام جذاب تر میشه 🤗🤗

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....