2777
2789
عنوان

بارون داره میاد...هوای دل منم ابریه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 41 پست
خودتو عذاب نده رنگ بزنید با کابینت ارزون بعدا کاغذ می کنید درای کابینتم چوب گرون میزنید خداروشکر خون ...

این طفلک سازنده همه کاری برامون کرد با هزینه خودش...از پارکت و کاغذ دیواری و سنگ پشت تلویزیون بگیر،تا کابینت و کمددیواری و...

میدونی من چون خودم خیلی وسواسم مطمئنم کسی مث من نیست،تو فک کن من روزی چند بار شیرآلات و سینک و گاز رو تمیز و حسااابی خشک میکنم تا لک آب نمونه هیچ جا😕با اینکه خودمم الان مستاجرم اینجا...اما کدوم مستاجری مث خودم سینک و شیرآلات رو خشک میکنه تا لک نشه!؟ بعید میدونم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه عزیزم❤ فداتشم همچنین واقعا دوری خیلی سخته دلم پرمیکشه ببینمشون

کامل با تمام وجودم درکت میکنم🙂❤️

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
عزیزم انشالله هرچی به صلاحتونه همون بشه خداروشکر یه سقفی دارید که از خودتونه 

مرسی گلی💫❤️واقعا شکر

این خونه ای که الان هستین برا خودتونه؟ میتونین وامی قرضی چیزی بردارین؟  ماشین دارین؟ بفروشین ...

نه الان مستاجریم...وام هم آخرش ۲۵۰میتونیم بگیریم که خب خیلی کم داریم بازم تا اون مبلغ...ماشین هم موقع خرید همین خونه فروختیم و الان یه ماشین خیلی مدل پایین داریم😕

فدای تو بشم مبارکتووووووووون باشه انشالله بعد جور کردن رهن  خودتون میرید میشنید عشق میکنید&nbs ...

عزیزمی مرسی از مهربونیت❤️💫

انشالله اگه لایق باشم حتما دعات میکنم گلی🌱❤️امیدت به خدا

نه الان مستاجریم...وام هم آخرش ۲۵۰میتونیم بگیریم که خب خیلی کم داریم بازم تا اون مبلغ...ماشین هم موق ...

عزیزم پس چاره ای ندارین 

اشکال نداره. به این فکر کن که یه مرحله پیشرفت کردین و یه قدم بزرگ تو زندگیتون برداشتین 

موقع رهن به کسی رهن بدین که تمیز باشه و خونه رو تمیز نگه داره . بهش سفارش هم بکنید 

عزیزمی مرسی از مهربونیت❤️💫 انشالله اگه لایق باشم حتما دعات میکنم گلی🌱❤️امیدت به خدا

فدای توووووو 

دیگ فعلا نا امید ترین حالا ممکنم 

حسرت ی خونه 

حسرت جوونی 

حسرت خوشی 

ب شوهرم میگم تو این دنیا ب این بزرگی سهم ما ی خونه نیس یعنی 😞😞😞

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️
عزیزم پس چاره ای ندارین  اشکال نداره. به این فکر کن که یه مرحله پیشرفت کردین و یه قدم بزر ...

آره دیگه واقعا چاره ای نیست😕

آره حتما باید سفارش کنم،چون دیگه پولی هم نداریم که اگه مستاجر خسارت زد خرج خونه کنیم،هر چی داشتیم و نداشتیم دادیم پای این خونه....

فدای توووووو  دیگ فعلا نا امید ترین حالا ممکنم  حسرت ی خونه  حسرت جوونی  ...

میفهممت...هفت ساله ازدواج کردیم،دریغ از یه مسافرت و جوونی مث بقیه🙂

من موقع خونه خریدن خیلی به خودم میگفتم خدا داره منو میرسونه به خونه رویاهام،فقط باید صبور باشم و دستمو بدم دستش تا منو برسونه بهش،همونم شد💫ایمان داشته باش که خدا یه خونه خیلی قشنگ رو برات کنار گذاشته،منتهی باید بگردی تا برسی بهش،صبور باش خوشگلم❤️

میفهممت...هفت ساله ازدواج کردیم،دریغ از یه مسافرت و جوونی مث بقیه🙂 من موقع خونه خریدن خیلی به خودم ...

منم ۵ سالع ازذواج کزدم 

انشالله ک اوکی بشه 

نذر کردم 

از خدااااا 

از امام زمان خاستم 

از امام رضا خاستم ک ب جای آهو ضامن من باشه 

بخدا زیاده خواهم نیستم در حت ی کوچیک ک فقط بدونم خونه دارم 

دعا کنید برام هر کی پی امم میخونه🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️
منم ۵ سالع ازذواج کزدم  انشالله ک اوکی بشه  نذر کردم  از خدااااا  از ا ...

به امید خدا حل میشه انشالله عزیزم❤️💫

انشاالله با یاری خدا و امام زمان یه بزرگشو میخرین،چرا کوچیک🌱❤️💫