2777
2789
عنوان

بارون داره میاد...هوای دل منم ابریه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 41 پست
بازم خدا رو شکر بالاخره میرید خونه خودتون انشالله مستاجر عروس ‌ و داماد بگیرید تمیز نگه دارن برات ...

دعاکنید هر آنچه به خیر و صلاحه پیش بیاد...یا به قول شما یه مستاجر خیلی تمیز و انسان گیرمون بیاد🙃

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهم اصلشه که شکر خدا خونه خریدین حالا یه مدت هم دست مستاجر باشه اشکال نداره. خدا رو شکر کن بابت نع ...

اره واقعا...به سختی جور شد،شکر داره💫

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
بارون باشه...توی شهر غریب باشی...5ماه خانوادتو ندیده باشی...تنهادلخوشیت ویدیوکال باشه که اونم قطع با ...

بگردم برای دلت...منم از خانوادم دورم و غریب🥺انشالله خانوادت هر جا هستن سلامت و شاد باشن💫

ب این فکرکن ک یه شوهر مهربون داری ک موقع دلگیریت دلداریت میده🥰

همه امیدم همسرمه❤️خدا حفظش کنه

بگردم برای دلت...منم از خانوادم دورم و غریب🥺انشالله خانوادت هر جا هستن سلامت و شاد باشن💫

خدانکنه عزیزم❤ فداتشم همچنین واقعا دوری خیلی سخته دلم پرمیکشه ببینمشون

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
من اونقد حالمممممممممم بده ک فقط میخام زار بزنم  از طرفی دنیال خونه ایم پیدا نمیشه  از ط ...

عزیییزم بگردم برات این حال شما رو من دقیقا پارسال همین موقع داشتم🥺فک کن موقعی که دیگه همین سازنده باهامون راه اومد،من وسط بنگاه داشتم های های گریه میکردم از ذوق🙂

انشاالله بهترینشو تو همین روزا میخری❤️💫

پولمون کم اومد...برای باقی پولی که با سازنده باید تسویه کنیم،مجبوریم بدیم رهن

این خونه ای که الان هستین برا خودتونه؟

میتونین وامی قرضی چیزی بردارین؟ 

ماشین دارین؟ بفروشین یه مدل پایین تر بگیرین .بقیه پولشو بردارین بدین سازنده

من واسه چیزای ریز و درشت غم عالم میومد سراغم نمیدوستم درد مریضی عزیز چیه واسه چیزای الکی گریه م ...

عزیییزم💔خدا سلامتی بده🤲🏻💫

منم بنده ناشکر خدام فک کنم😔

عزیییزم بگردم برات این حال شما رو من دقیقا پارسال همین موقع داشتم🥺فک کن موقعی که دیگه همین سازنده ب ...

فدای تو بشم مبارکتووووووووون باشه انشالله بعد جور کردن رهن 

خودتون میرید میشنید عشق میکنید 

فدای دلت ممنون از دعای خوبت از ته ته ته دلت برامون دعا کن 😞

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️