2777
2789

سلام. 🌷 پیامم طولانیه اگه حوصلتون گرفت بخونید🌷

حرفایی که میزنم قصدم نصیحت نیست و انگیزشی هم نیست! 

ولی دوست داشتم بگم

نمیدونم چندسالته شاید مدرسه میری شاید دیپلم گرفتی شاید کنکوری‌ای شاید دانشجویی شاید درست تموم شده شاید شاغلی

ادم اول با خودش میگه مدرسه تموم بشه راحت میشم

بعد میگه کنکورمو بدم راحت میشم

بعد میگه لیسانسمو بگیرم راحت میشم

بعد میگه شاغل بشم راحت میشم

و یه عالمه از این مدل جمله‌ها

اما حرفم اینه.. توی هر مرحله‌ای که هستی مراقب خودت باش. مراقب سلامت بدنت. مراقب سلامت روح و روانت.

مراقب اینکه توی تغذیت مواد مضر نباشه یا کمتر باشه.

یه روزی ادم به چندسال قبل خودش نگاه میکنه میگه کاش فلان کار رو نمیکردم. کاش برای بهتر شدن خودم زودتر تلاش میکردم...

اونروز شاید دیگران بگن هنوز سنی نداری ولی یه وقتا خود ادم پیش خودش حس میکنه قبلا میتونسته شرایطش رو بهتر کنه اما کم کاری کرده... ته حرفم خواستم به این برسم که سعی کنید هر تصمیمی میخواید بگیرید عاقلانه باشه. قبلش خوب فکر کنید بعد عمل کنید.

شاید یک نفر دنبال شغل خوب میگرده و میگه هنوز زوده و برای پیدا کردن شغل کلی وقت دارم 

شاید یکی دچار افسردگی هست و میخواد شرایطش رو بهتر کنه اما میگه حالا بعدا تلاشم رو میکنم

شاید یکی دوست داره نمره‌ی خوبی توی درس‌های دانشگاه بگیره اما هی میگه این درس رو ولش کن از ترم بعد سعی میکنم نمره خوب بگیرم

و مثال‌های دیگه که اکثرمون توی ذهنمون داریم

خواستم بگم همین الان وقتشه❤ سعی کن با قدم کوچیک برای رسیدن به هدفت تلاش کنی. اونوقت چندسال بعد که به الانت نگاه میکنی با خودت میگی آخیش به هدفم رسیدم.

یا میگی آخیش ۶ قدم از ۱۰ قدم رو جلو رفتم.

یا اگر به هدفت نرسی با خودت میگی :دیگه خیالم راحته که برای رسیدن به فلان هدفم تلاش کردم و نشد.

اینجوری دیگه باخودت نمیگی کاش بیشتر تلاش میکردم. میدونی زحمت کشیدی پس خیالت راحته که کم نذاشتی⚘

وقتتون رو از دست ندید.❤

ان‌شاالله همیشه موفق باشید🌷

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

شاید معنی پیامم رو کسایی متوجه بشن که چنین شرایطی رو گذروندن

خواستم بنویسم شاید برای کسی مفید بود❤

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی امید نداشته باشی همه اینا بی فایده ست

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
👍🏻👍🏻👍🏻

❤❤❤

وقتی امید نداشته باشی همه اینا بی فایده ست

درسته امید داشتن واقعا تاثیر داره. ولی خب چندسال بعد ادم میگه کاش همون موقع قدمی برای درست شدن شرایط برمیداشتم

کاش اونقدر ناامید نبودم

یه وقتا خوبه ادم خودش رو بذاره جای چندسال بعدش و به الانش نگاه کنه. ببینه اونموقع چه نظری درمورد الانش داره

مرسی ز حرفای صادقانه تون🙏🏻

وظیفمه ❤🌻⚘