2777
2789
عنوان

خطابم با دخترای زیر ۲۵ ساله🌷(متن طولانیه)

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 38 پست
 و من توی این سنم میگم کاش میتونستم امیدوار و شاد باشم

خب فکر کنید چی باعث شده امیدوار و شاد نباشید؟ 

اونهارو توی برگه بنویسید. دلیلی که باعث شده این‌ها پیش بیاد هم بنویسید

اینطوری راحت تر میشه پیدا کرد دلیل این حال الانمون چیه

اون وقت دونه دونه سعی کنیم این موانعی که نوشتیم رو درست کنیم❤

ان‌شاالله همیشه موفق باشید و بهترین ها سرراهتون قرار بگیره❤😘🌷⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
مرسی ازتون واقعا نیاز به انگیزه داشتم💕💕💕

خداروشکر مفید بود🌷 ان‌شاالله همیشه بهترین‌ها سرراهتون باشه و همیشه موفق باشید🌷🌹🌻⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مهربونین🥺💖چشم من انشاءالله تمام سعیم رو میکنم که به حرفاتون گوش بدم و بهشون عمل کنم🥺💗💗💗مر ...

دقیقا حسم کاملا خواهرانه بود.. شما چقدر مهربونی که حس من رو درک کردید😘❤🌷🌷

خیلی ممنون از لطف و مهربونیتون شما مهربونید من رو مهربون میبینید🌷❤😘

ان‌شالله همیشه موفق باشید و بهترین ها سرراهتون باشه❤ 🌷⚘🌷

مرسی

مرسی از شما⚘

ان‌شالله همیشه موفق باشید و بهترین‌ها سرراهتون قرار بگیره🌷⚘🌹🌻

فدای شما

زنده باشید⚘🌻

پس همین فردا صبح شروع میکنم 💚

با دل خوش ان‌شاالله😍 ان‌شالله کلی موفقیت و حال خوب و سلامتی و خوشبختی و شادی و عاقبت بخیری همراهتون باشه❤🌻⚘🌷

در پناه خدا باشید ان‌شاالله❤

خب فکر کنید چی باعث شده امیدوار و شاد نباشید؟  اونهارو توی برگه بنویسید. دلیلی که باعث شده این ...

ممنون♥️🤲🏻

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
دقیقا حسم کاملا خواهرانه بود.. شما چقدر مهربونی که حس من رو درک کردید😘❤🌷🌷 خیلی ممنون از لطف و مه ...

لطف دارین خییییلی ممنونم از شما 😍💛💙💖 و دعای قشنگتون ، عاقبت به خیر شید 😍💜