2777
2789
عنوان

شوهرم میگه فردا شب هیچجا نمیریم

168 بازدید | 9 پست

خودش مغازست همیشه یازده تعطیل میکنه میاد 

گفت فردا زودتر میام که پیش هم باشیم ولی جایی نمیریم 

حالا دلیلش هم بچه دوماهست که میگه میریم تو شلوغی، بچه رو همه دست میگیرین، بچه فضول هست اذیتش میکنه خوشش نمیاد، امسال خیلی دوست داشتم بریم خونه مادرم اینا، چون پارسال خونه مادرشوهرم بودیم ولی امسال شوهرم بازی در میاره، هرچی هم میگم حواسم هست به بچه قبول نمیکنه میگه حالا یکسال خونه خودمون باشیم مگه چی میشه چیکار کنم چی بگم راضی بشه، مادرم ایناهم مهمون دارن نمیتونن بیان

راس میگه بخدا با بچه عذاب می‌کشه هم مادر هم بچه من راضیم تریم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخر میگه بریم خونه مادرم اینا اونجا خلوته نقشش همینه

بگو خ نه مامانتم فرقی با خونه خودمون نداره همینجا بمونیم بهتره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
حالا اخر منو میبره خونه مادرش

توام قشنگ فردا از صب پاشو شام‌بذار به خودت برس باقالی و لبو‌دزست کن یه میز دکوری مانند بچینگ یعنی بفهمه برنامت برا شب و سه نفره بودن هست اینطوری نمیگه بریم اکرم گفت بگو امسال خونه خودم راحترم بچه تو سرو صدا نمیفته 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم