2777
2789
عنوان

وارد ا به سایت

84 بازدید | 12 پست

من چند مدته هرکاری میکنم نمیتونم از کروم عضو شم الان با یه مروز گر دیگه عضو شدم و میام از کروم با اطلاعاتم وارد شم نمیاره بالا کسی  میدونه چرا

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه😐😂

منم هنچین مشکلی داشتم خود به خود درست شد

گفته بود باید کوکی ها و حذف کنی که بیاره سایت

برو از گوگل سرچ کن چطوری کوکی ها و باید حذف کرد روش امپزششو میاره

@park_mochi   😂😂اولین باری که گوگل بهم گفت کوکی ها و حذف کن هنگ کردم گفتن چه ربطی به کوکی داره😐بدبخت شوهر مردمو میارن وسط😂

شاید پسورد یا نام کاربریت رو اشتباه میزنی

با مرورگر دیگ ک میام اوکیه ولی با کروم نمیدونم چرا نمیاد

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
موقعی که میخوای وارد شی تو قسمت شماره بایدشماره رو وارد کنی  حواست باشه که تو کادر ایمیل نزنی

قشنگ بخون چی نوشتم لطفا

نه😐😂 منم هنچین مشکلی داشتم خود به خود درست شد گفته بود باید کوکی ها و حذف کنی که بیاره سایت برو ...

درس شد مرسی ازت😁🤍

نه😐😂 منم هنچین مشکلی داشتم خود به خود درست شد گفته بود باید کوکی ها و حذف کنی که بیاره سایت برو ...

😂😂😂😂 

حتی گوگلم ب شوهرت چش داره😂تففف

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!