2777
2789

چرا واقعا؟؟؟ چرا سگ محلی دوس دارن

فک میکنن طرف اینطوری جذاب تره

واقعا چراااا☹😂

اصن واسش توجیحی پیدا نمیکنم

از الانم بگم همه رو نمیگم..اکثریتو میگم

:)

هرچی دست نیافتنی تر و مرموز تر باشه جذاب تره 

هی میخوای کنجکاوی کنی 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی خودشو بگیره یا کم محلی کنه میذارمش کنار شاید 2/3روز اول فقط برام جذاب باشه 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
اره موافقم بعدش ی جورایی بی احترامیه واقعا

جالبه اینکه آدمایی که اینکارو میکنن اگه از زندگیشون بدونی میبینی که دچار کمبود عاطفه ان و یجورایی عقده ایی هستن

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
سگ محل میکنی یا جذب سگ محلی میشس

هر دوتاش 😂به کسی محل سگ نمیدم و از اونایی که محل سگ نمیذارن خوشم میاد

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.