2777
2789

دخترم بیست ماهشه سه ماهه استپ داره حتی با ویتامین و مکملم قدش اضافه نشده خیلی هم بهش میرسم میگم شاید مشکل جذب داره آخه این همه که من بهش میدم کجا میره😭خیلی نگرانم دارم دیوونه میشم. کسی میدونه مشکل جذب بچه چجوریه؟ یا علت استپ رشد چیه؟. خسته شدم از حرف اطرافیان که بچت چشه. بیست ماهشه قدش 79😭دکترم بردمش مکمل داد که فایده‌ای نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد خودتون چجوریه اگه کوتاهین شما و همسرتون رشد بچه‌ام کمتره

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

اگ قراره هرماه رشد کنیم ک ۱۰ متر میشیم عادیه عزیزم خیلی وقتا جهش قدی اتقاف میفته

بچه‌های این سنی هر ماه رشد میکنن

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

ببرمش دکتر حتما میگم آزمایش بنویسه حتی بهترین مکملها هم روش اثر نکرده

ببر پیش متخصص گوارش که از لحاظ ریفلاکس بررسی بشه چون ریفلاکس نمیزاره بچه خوب رشد کنه 

خدایا تو درستش کن تو درست کنی قشنگه 🤲
ببر پیش متخصص گوارش که از لحاظ ریفلاکس بررسی بشه چون ریفلاکس نمیزاره بچه خوب رشد کنه 

ازکجا بفهمم رفلکس داره؟ شبها خیلی توی خواب وول میخوره و از دهنش یه صدایی مثل ملچ ملوچ درمیاره ولی استفراغ و اینا نداره. ازلحاظ ر فلاکس تاحالا بررسی نشده

ازکجا بفهمم رفلکس داره؟ شبها خیلی توی خواب وول میخوره و از دهنش یه صدایی مثل ملچ ملوچ درمیاره ولی اس ...

ببر پیش دکتر سونو مینویسه معاینه میکنه 

خدایا تو درستش کن تو درست کنی قشنگه 🤲