2777
2789

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:

سلام دوست عزیزم. ژنتیک سونوگرام در مواردی که آزمایش غربالگری درخواست گردد و پزشک بخواهد از طریق سونوگرافی نیز علایم بیماریهای ژنتیک مانند سندروم داون را بررسی نماید درخواست خواهد شد. از هجده هفته بارداری پزشک شما، این سونوگرافی را به همراه آزمایش غربالگری، توصیه می کند که جهت تایید ناهنجاری های ژنتیکی، انجام می گیرد. به علاوه در این سونوگرافی، بیماری هایی که باعث ایجاد تغییراتی در شکل طبیعی بدن می شوند همچون تغییر شکل کلیه های جنین و انسداد در گردن مثانه یا دستگاه ادراری، بیماری های نقص لوله عصبی و بیماری های مغزی، انسداد های داخلی دستگاه گوارشی، تغییر شکل اسکلت بدن جنین، نقایصی در دیواره شکم جنین و فتق عضله دیافراگم جنین مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمی دونستم چیه سرچ کردم جواب یه ماما رو گذاشتم براتون

ممنونم عزیزم. خیلی لطف کردی

خودمم سرچ کردم اینا رو دیدم ولی چون زیاد معمول نیست تعجب کردم‌. که چرا واسه من تجویز کردن.

آخه من غربالگری اولم شکر خدا خوب بود و بهم گفتن اصلا آزمایش دوم رو نمیخواد انجام بدی

سلام ببخشید یجا پیام گذاشته بودید در رابطه با کوچک کردن سینه ب خانمی پیام دادید و مثل اینکه خواهر شما عمل کوچک کردن سینه با بیمه ارتش رو داشتن منم هم بیمه ارتش دارم میشه یکم برام توضیح بدید ک چطور بیمه قبول کرده رایگان عمل کنن. سایز سینه من صد هستو وحشتناک درد گردن و شونه دارم اما نمیدونم چطور دنبال کارهای بیمه بیفتم ک بدونم شامل بیمه میشه عمل کنم. الان واقعا هزینه ها سرسام آوره. ببخشید نظر شما واسه سال97بوده من الان دیدم

ببخشید اصلا ربطی ب تاپیکی ک گذاشتید نداشت. مجبور شدم اینجا سوالمو ازتون بپرسم. در رابطه با سونو انومالی دکتر من هم اینو نوشت برای اطمینان بیشتر. ک اکثرا برا خانمهای باردار مینویسن دیگه

سلام ببخشید یجا پیام گذاشته بودید در رابطه با کوچک کردن سینه ب خانمی پیام دادید و مثل اینکه خواهر شم ...

سلام عزیزم. خوبین؟ گلم دوست من رفت پیش یه متخصص مغز و اعصاب براش ام آر آی نوشتن. بعد که تایید شد دیسک گردن داره معرفی نامه بیمارستان گرفت و رفت سینشو عمل کرد. راستش چیزی که یادمه اینه باز اگه سوال خاصی داشتین بگید ازش میپرسم 

سلام خیلی ممنون ک جواب دادید نمیدونم برای اینکه بیمه تایید کنه اول کجا باید برم. نمیدونم اول برم پیش دکتر ارتوپد یا برم پزشک جراح ماموپلاستی. چون خیلی درد شونه و گردن دارم گفتم شاید بشه ازبیمه اسنفاده کنم. انشاءالله نی نی تون ب سلامتی بیاد بغلتون ممنون از وقتی ک برام گذاشتید

سلام خیلی ممنون ک جواب دادید نمیدونم برای اینکه بیمه تایید کنه اول کجا باید برم. نمیدونم اول برم پیش ...

مرسی عزیزم. قشنگم اول برو پیش جراح مغز و ستون فقرات و بعد برو ام آر آی. مطمئن باش اگه دور از جونت دیسک گردن داشته باشی حتما بیمه بیشتر هزینه عملت رو پرداخت میکنه