2777
2789
عنوان

فعال حذف تاپیک براتون حذف کنم

176 بازدید | 17 پست

بیاید برای همه تاپیک های هم دیگ گزارش بزنیم 

لطفا برای همه تاپیک های من گزارش بزنید 

منم برای شماها

دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا

نمیشه.خودمون میترکیم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدا؟

آره

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
بچه ها بخایم تایپک پاک کنیم چطوریه من  بلد نیستم ؟

لینک بذار تو این تاپیک  بزن روش

من یکبار خواستم برام گزارش بزنن تعلیق شدم

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
لینک وچطوری بسازم

بزن روش.آموزش ساخت لینک توسط خودم

همشو رفتما نفهمیدم لینک تاپیکمو از کجا باید پیدا کنمش😢

وایسا بگم