2777
2789
عنوان

یه دعا بگین ردخور نداشته باشه😔💔

5818 بازدید | 217 پست

توروخدا یه دعایی ذکری چیزی بگین زندگیمو نجات بدم بخاطر دختر کوچیکم...بعد ۷سال زندگی عالی و عاشقانه و بدون مشکل شوهرم میگه نمیخوامت نه دخترشو نه منو...

قلبم تیکه تیکه شده اصلا نمیدونم چرا زندگیم این شد 😔💔

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق من این چیزا با ذکر و دعا درست نمیشه باید صحبت کنی ببینی مشکل چیه

اصلا حرف نمیزنه...یه چیزایی رو بهونه کرده که الکیه ولی بازم میگم چشم درست میشم اصلا هر چی تو بگی ولی بازم گوش نمیده...میگه من زن کوچکتر از خودم میخوام...بعد ۷سال...همش ۴سال ازش بزرگم.... اصلا هیچکی باورش نمیشه که اینطوری شده

اصلا حرف نمیزنه...یه چیزایی رو بهونه کرده که الکیه ولی بازم میگم چشم درست میشم اصلا هر چی تو بگی ولی ...

باید پیگیری بکنی خودت ببینی داستان چیه.... اما بدون تو خودت یه زن قوی

اصلا بهش جوری نشون نده ک بهش نیاز داری.... باید بفهمی دلیلشو.. 

خودش گفته به خانوادش که دوست دختر دارم...من اصلا باورم نمیشه😔💔

شوهر منم زیر سرش بلند شد بعد گفت نمیخاد منو و اونو میخاد البته گفت تو باش بزار اونم بگیرم

منم پرتش کردم بیرون☺️

منم حس کردم علت کار شوهرت همینه

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

شوهر منم زیر سرش بلند شد بعد گفت نمیخاد منو و اونو میخاد البته گفت تو باش بزار اونم بگیرم منم پرتش ...

چطوری پرتش کردی بیرون...من عاشقشم💔😔

منم عاشقش بودم با عشق ازدواج کرده بودیم هیچی وسایلشو جمع کرد گمشد رفت ور دل معشوقش

شاغلی؟میتونی خرج بچه هاتو بدی؟!