2777
2789

برو دکتر خواهش میکنم چشم شوخی نیست ها 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای خیلی بده گلم برو حتما دکتر

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
منظورت اینه خون افتاده ؟ خونریزی یعنی خون خارج شه از چشمت

ن عزیزم ببین چشمن درد میکرد و مث لخته خون تو چشمم بود و سفیدی چشمم قرمز بود ب مژه کاره گفتم گردن نگرف بعدم گف قطره نفازولین بزن

رفتم داروخونه خریدم ب مسعولشم نشون دادم چشممو گفت چشمت خونریزی کرده شدیدم هس برو چشم پزشکی

منم نوبت زدم ولی عصری نوبت دارم

برو دکتر منم الان مژه دارم، ولی حتی سوزش و قرمزی نداشتم

چقدر خوب 

من نمیدونم چیکار کرد ک همون وقت قرمز بود ولی بهم گف یکی دو ساعت دیگ اوکی میشه ولی تازه هی بدتر شد

چقدر خوب  من نمیدونم چیکار کرد ک همون وقت قرمز بود ولی بهم گف یکی دو ساعت دیگ اوکی میشه ولی تا ...

من ازش پرسیدم چرا برا بعضیا قرمز میشه؟ 

گفت اگه پلکت و تکون ندی و باز نکنی قرمز نمیشه

چسبش یه گازی داره، اگه باز کنی میره تو چشمت

ولی اگه پلکت باز نکردی،. شاید حساسیت داشتی. بهرحال همه ادما به یچیزی حساسیت دارن 

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
احساس سوزش با درد رو پلکت یا چشمت رو داری؟عکس از چشمت بده

همون روز ک مژه کاشتم ک قرمز بود شب خوابیدم و با درد چشمم از خواب بیدار شدم ولی ورم نکرده 

میشه نشونم بدی عکس چجوری بزارم اینجا؟

من ازش پرسیدم چرا برا بعضیا قرمز میشه؟  گفت اگه پلکت و تکون ندی و باز نکنی قرمز نمیشه چسبش یه ...

ن چشممو باز نکردم ولی خودم فک میکنم اون چسب کاغذی ها ک ب پلک پایین زد قبل شروع کار خیلی نزدیک نزده خورده ب سفیدی چشممو و زخمش کرده

همون روز ک مژه کاشتم ک قرمز بود شب خوابیدم و با درد چشمم از خواب بیدار شدم ولی ورم نکرده  میشه ...

چقدر گذشته؟؟؟ 

اون قرمزی طبیعی هم نهایتاً 12 ساعت، 24 ساعت میره

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐