2777
2789
سلام عزیزم  میشه بگی چقدر ریزش مژه طبیعیه؟  من میخوام برم ریمو کنم، چی بگم به مژه کارم ...

عزیزم هر 21روز باید ترمیم کنی..ریزش طبیعیه..تقریبا یک سوم یا کمی بیشتر تو 3هفته عادیه...ولی نه ریزش مژه های خودت...مژه های اکستنشن شده...مژه های طبیعی خود آدم هم‌ریزش داره...دیدی ک رو صورت می افته هر چند وقت یکبار ...ولی نه اینکه هر بار مژه های اکستنشن شده می‌ریزه اونا هم باهاش بریزه...

یه سوال...هر مژه ی اکستنشن شده ک‌می افته تهش مژه ی خودتم چسبیده؟

عزیزم هر 21روز باید ترمیم کنی..ریزش طبیعیه..تقریبا یک سوم یا کمی بیشتر تو 3هفته عادیه...ولی نه ریزش ...

اره مژه های خودم وصله بهشون. 

ببین میدونم اونو که مژه بلند میشه و اکستنشن میفته. 

الان یدونه از مزه هام بلند شده و اکستنشن بالا اومده. 

ولی یه چشمم خیلی خالی شده، مژه ی خودم که اکستنشن بهش وصله، یعنی قدش بلند نشده که اکستنشن تنها بیفته

دلیلش چی میتونه باشه 

چون اشنام هست، امشب برم چی بهش بگم 

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مژه های خودم وصله بهشون.  ببین میدونم اونو که مژه بلند میشه و اکستنشن میفته.  الا ...

کاشتت اصولی نبوده..مژه هات بهم چسبیدن...چسب مصرفی زیاد بوده که با رشد مژه مژه نمیتونه بیاد جلو و کنده میشه...همیشه جای معتبر برید برای اکستنشن.

کاشتت اصولی نبوده..مژه هات بهم چسبیدن...چسب مصرفی زیاد بوده که با رشد مژه مژه نمیتونه بیاد جلو و کند ...

اره دقیقا یه چشمم ریزشش بیشتره. 

خیر سرش مثلا معتبره، گفتم اشنام هست شاید دلسوز باشه. 

من همش میگفتم اگه موادش بد بوده چرا یه چشمم میریزه، یه چشمم نه... 

در مورد ریمو نظری داری بهم بگی که کمتر بریزه☹️😑😭 چی بگم بهش 

با مواد خوب ریموو کنه مشکلی پیش نمیاد...فکر میکنم چشم چپت ریزشش بیشتره....

عزیزم ببخشید یه سوال دیگه بپرسم؟ 

ریمورر که یه ژل هست میزنیم و ده دقیقه بعد میشوریمش

این تبصره ای چیزی نداره؟ میشه در حد اطلاعات عمومی بهم بگی در موردش 

عزیزم ببخشید یه سوال دیگه بپرسم؟  ریمورر که یه ژل هست میزنیم و ده دقیقه بعد میشوریمش این تبصر ...

چشمات باید بسته باشه...به  هیچ عنوان موادش داخل چشمت نره...و بعد از دو الب سه دقیقه چک بشه....اگه هنوز حل نشده بود یک الی دو دقیقه هم فرصت داده بشه...بهد کامل مواد رو جمع میکنن..طوری که هیچی رو‌پلک نمونه و به‌پلک اصلا مواد نخوره..فقژ به مژه ها....بعدشم با دستمال تمیز پاک‌میکنن...اگه بشوری و‌کمی‌ مواد رو مژهدهات مونده باشه سفیدک میزنه تا مدت ها

چشمات باید بسته باشه...به  هیچ عنوان موادش داخل چشمت نره...و بعد از دو الب سه دقیقه چک بشه....ا ...

مرسی عزیزم ❤️ 😘 

روح پدرت شاد خدا خیرت بده

[QUOTE=265123191]چشمات باید بسته باشه...به  هیچ عنوان موادش داخل چشمت نره...و بعد از دو الب سه دقیقه چک بشه....ا ...[/QU؟OTE]

با چی پاک میکنن؟ پد خشک؟  یا ‌‌شیرپاک کن یا میسلارواتری چیزی؟ 

چیز مخصوصی داره؟ 

ن چشممو باز نکردم ولی خودم فک میکنم اون چسب کاغذی ها ک ب پلک پایین زد قبل شروع کار خیلی نزدیک نزده خ ...

ببخشید مگه شما قبلش انتقال جنین انجام ندادید..اونوقت چرا رفتید مژه کاشتید؟؟چسبش توی بارداری که ضرر داره😐 

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰