2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر من انجام دادم جواب نمیده و موقتیه عملشم الان دقیقا ۲۰ روزه انجام دادم خیلی سخته خدایی، و نمیدو ...

تو این ۲۰ روز رابطه با همسرتون نداشتید؟

اگر همسرتون راضی باشن

معلومه لیزر خوب بوده دیگه

لیزر من انجام دادم جواب نمیده و موقتیه عملشم الان دقیقا ۲۰ روزه انجام دادم خیلی سخته خدایی، و نمیدو ...

شما زایمان داشتید ؟؟ممکنه زنی ک تازه ازدواج کرده و زایمان نداشته بازم این عملو انجام بده؟

عمل رو انجام دادی هزینه ش چقدر شد عزیزم

عمل سخت بود یا مراقبت هاش؟؟

تو این ۲۰ روز رابطه با همسرتون نداشتید؟ اگر همسرتون راضی باشن معلومه لیزر خوب بوده دیگه

لیزر فقط یع بار اول تنگه بعد به حالت اولش برمیگرده

نه عزیزمم یک ماه و نیم بعد از عمل نباید رابطه داشت و منم جدا شدم نمیتونم سوال بعدیتو جواب بدم

شما زایمان داشتید ؟؟ممکنه زنی ک تازه ازدواج کرده و زایمان نداشته بازم این عملو انجام بده؟

نه با زایمان طبیعی این مشکل بعلاوه افتادگی رحم و مثانه به وجود میاد 

نه فکر نکنم انجام بدن 

عمل رو انجام دادی هزینه ش چقدر شد عزیزم عمل سخت بود یا مراقبت هاش؟؟

دکتر چهارتومن گرفت بیمارستانم ۴۵۰ 

عملو که متوجه نمیشی بعد از اتاق عمل درد زیاده مراقبتهاش خیلی سخته 

من با وجوو اینکه کلا استراحت میکردم باز بخیه هام باز شد و الان بیست روزه هنوز تو رختخوابم

دکتر چهارتومن گرفت بیمارستانم ۴۵۰  عملو که متوجه نمیشی بعد از اتاق عمل درد زیاده مراقبتهاش خیل ...

وای چه سخت من این قدر نمیتونم استراحت داشته باشم فوقش دوسه روز 

میشه یعنی همزمان بعد زایمان هم انجام بدن یا اطلاع ندارین؟