2777
2789

بهش گفته بودم از این‌کارت خیلی ناراحت می‌شم. اما باز انجام داد. 

می‌دونین بحث سر این بود که کادو براش یه گلدون سانسوریا گرفته بودم چون دوست داشت، چندروز پیش با این‌که گفته بودم آب نده بهش، داده بود و یه برگش پوسید. صبح گفتم راستی اینو نباید آب می‌دادیا، این‌جوری شد، گفت بابا مرده بهت انداخته :/ (حالا ماری با این حرفش ندارم)، گفتم یعنی چی، باید ببرم درستش کنن، گفت نمی‌خواد و فلان، باز می‌خوای دوباره پول خرج کنی. گفتم خب حیفه زشت شده، گفت نه خوبه. 

منم ناراحت شدم بهش کم‌محلی کردم، اومد پیشم بگه چی شده، گفتم فکر نکن متوجه نشدم کادوم برات بی‌ارزش بود، بعدم معذرت خواهی کرد ولی من هنوز تو دلم مونده بود از حرفش‌. چند دیقه بعدشم می‌خواست بره سرکار، ولی باز محلش نذاشتم. 

یه‌هو کفش پوشید و درو بست. منم رفتم گفتم چرا این‌جوری می‌کنی، گفت تو بی‌محلی می‌کنی و این‌حرفا...

خانوما توی کامنت می‌گم که چه راهنمایی‌ای می‌خوام🥲 واقعا اگه می‌شه نظرات‌تونو بهم بگین

من واقعا حساس شدم چند وقته، دوست دارم هرکاری می‌کنم به چشم‌ش بیاد. لااقل اگر نمیاد، حرفی نزنه یا کاری نکنه که آدم ناراحت بشه. 

الآن صبح اون‌جوری رفت نشستم انقد گریه کردم که خسته شدم. 

دیشب تولدش بود و از ناراحتی همه‌ی تزئینا رو هم برداشتم. تو دلم گفتم واسه اون که مهم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چی‌کار کنم😭

مثلا جوراب‌شو برعکس درمیاره، من می‌بینم می‌رم درستش می‌کنم می‌ذارمش مثلا روی لباسای دیگه‌ش. چرا؟ که هم مرتب بشه هم خواست بپوشه راحت بپوشه. 

بعد میاد می‌گه دست نزن به جوراب من

آدم ناراحت می‌شه خب. دارم خوبی می‌کنم چرا این‌جوری می‌کنی

یا مثلا یه سال هست تو این خونه‌ایم، پرده‌ها چرک شده بود دیروز درآوردم شستم آویزون کردم. 

اصن نه متوجه شد، نه اگرم من بهش بگم براش مهمه. فقط واسه این‌که من ناراخت نشم می‌گه عه چه خوب شد دستت دردنکنه. 🥲 

می‌دونم من اگه شخصیتم درست بود محتاج توجه اون نبودم, ولی نمی‌دونم چی‌کار کنم که دیگه این‌جوری نباشم

نمی‌دونم چی‌کار کنم😭 مثلا جوراب‌شو برعکس درمیاره، من می‌بینم می‌رم درستش می‌کنم می‌ذارمش مثلا روی ...

واه خب انجام نده توقع نداری که بخاطر یه جوراب بیاد ازت تشکر کنه !!! خیلی حساسی و کاراتو با توقع انجام میدی که ازت تشکر کنه نکن از ابن به بعد چون همسرتون از این اخلاقا نداره … انقدر محتاج محبت همسرت نباش یکم سفت و سخت باش یادت باشه که خودت اول از همه مهمی … اول خودت بعد بقیه حتی همسر چون بالاخره یجااایی بی مهری میکنه و ادم از محبتایی که کرده پشیمون میشه پس تا حدی وظیفته تو پرده هارو برای خودت میشوری نه که همسرت تشکر کنه واسه حال خوب خودت همه کارارو کن … 🌹

واه خب انجام نده توقع نداری که بخاطر یه جوراب بیاد ازت تشکر کنه !!! خیلی حساسی و کاراتو با توقع انجا ...

حق با شماست. قبلاً این‌جوری نبودم اصلاً. 🤦🏽‍♀️ همه‌کارا رو بدون هیچ توقعی انجام می‌دادم. نمی‌دونم چم شده و چرا این‌جوری تغییر کردم. امیدوارم باز بتونم مثل قبل بشم

حق با شماست. قبلاً این‌جوری نبودم اصلاً. 🤦🏽‍♀️ همه‌کارا رو بدون هیچ توقعی انجام می‌دادم. نمی‌دونم ...

احتمالا بخاطر بارداریتون باشه 

تو این دوران فقط به فکر خودت و نی نی باش …