2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فشار عصبی خیلی بده من تو 23 سالگی از فشار عصبی زیاد یه تیکه از پوست پام سفید شد موهای اون قسمتم سفید شد داشت همینطور بیشتر میشد کم کم بی خیال شدم الان خیلی کوچیکتر شده و دیگه اضافه هم نشده دکتر میگفت استرس زیاد عصبی باعث شده اینطوری بشه بد بختی درمان قطعی هم نداره الان فکر میکنم که چرا به خاطر یه چیز بی ارزش با خودم این کارو کردم
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ع هر کی دوست داشت یه صلوات هدیه بده به امام رئوف
اصلا دنیا ارزششو نداره بخدا بخوای اینقدر غصه بخوری هرچی بخواد بشه میشه باهاش کنار بیای راحت زندگی میکنی بخوای بی تابی کنی روحا و جسما ازبین میری جوونیتو هدر میدی و یه عالمه درد و رنج نصیبت میشه هرچه پیش آید خوش آید... ماکه خندان میرویم
هرگز سعی نکن چیزی را به کسی بهمانی که نفعش در نفهمیدن آن است! harrfehesaab@
21 سالگی مادرشوهرم45 سالشه تازهداره سفید میشه موهاش مامانمم 45 سالشه یه دونه موی مشکی نداره یه دست و کامل سفیده هرکسی یه جوره دیگه

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹