2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موی سفید ندارم ولی بخاطر ی مشکلیییی خیلی زیاد گریه کردم حدود8ماه خون گریه کردم فقط یهو تو چشمم به تبخالی زد ک نزدیک بود کوربشم دیگه الان چندماهه اشکم بزور درمیاد
من خدارو دارم ،خدایا تو عشق منی
اتفاقا تجربه بی حسی در اثر استرس رو منم داشتم اونم سه ماه مداوم بطرز فجیعی ولی همون شد برام یه تجربه که دیگه لحظه هام رو حروم نکنم
همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
من از ۲۳ سالگی موی سفید داشتم اما واقعا از زندگی که گذشت خوشحالم و افسوسی براش نمی خورم چون در هر لحظه از زندگیم کاری رو کردم که دوست داشتم و احساس می کنم خدا رو شکر به اونچه که می خواستم رسیدم البته کمبودهایی هست اما خدا رو شکر چیزهای اساسی همش هست از خدا بابت زندگیم ممنونم و شاکر گذر سن باید باشه و مطمئنم از این به بعد روزهای جذابی هست که رسیدن بهشون ارزش سفید شدن تار موهامون رو داره
الَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ [أَدْعُوکَ ] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ
دیگه کم کم بدنم هم داشت بی حس میشد ... دست دخترمو محکم گرفته بودم ...... از پله ها میاومدم پایین که خدا برا هیچ کسی نیاره پاهام بیحس شدن و زیر پام خالی شددددد .... افتادیم پایین بچم طفلی
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
مرضیه بانو سابق یه تنوع تو زندگیت نیاز داری.تاپیک دیروزت خیلی ناراحتم کرد.به فکر جوونیت باش.تحرک و نشاط میخوای دخی جون
خدای من کمکم کن بهت بی معرفت نشم و نمازهامو به موقع بخونم💕مرسی
مادربزرگ مامانم خدا بیامرز وقتی تو سن نود سالگی غسلش میدادن موهاش ییین شبق سیاه بود و برق میزد مادربزرگ خودمم الان هفاد داره و شقیقه هاش دوسه تار سفید داره مامانمو بگو حالا.... کچل و موهاش همه سفید ینی تقدیر برای من چی کنار گذاشته
هرگز سعی نکن چیزی را به کسی بهمانی که نفعش در نفهمیدن آن است! harrfehesaab@
پرسان تقدیر رو میشه عوض کرد وقتی شریک زندگیت پشتت باشه .....
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .