2777
2789

یه سینه مرغ دارم که تقریبا نازک برش زدم. یعنی الآن ۴تا برش دارم. اینا رو بذارم تو روغن کم، چه‌قد زمان می‌بره آماده بشن؟ برای ساندویچ مرغ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهر کل مرغو که نمیخواد بپزه ۳یا۴ تیکه کوچولوعه

من اول آبپز میکنم بعد سرخ 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
اگه باشعله کم سرخ کنی ۵ دیقه اگه رو حرارت زیاد سرخ کنی ۲یا ۳دیقه  پختنشم ۱۰ دیقه طول میکشه

خیلی ممنون. 

اگر بخوام سینه مرغو آبدار بردارم چه‌جوری بفهمم که پخته؟ و خام نیست؟ نمی‌خوام سفت و خشک بشه

منم همینکارو میکنم ولی برای تیکه های بزرگ نه کوچیک

ابپز میشه خوشمزه تر میشه اخه قشنگ طعم ادویه و پیاز و اینا میگیره 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
روغن جذبش نمی‌شه؟  می‌خوام یه‌جوری بردارم که آبدار باشه تقریبا. نپخته نه‌ها! ولی خشک هم نشه چو ...

من هم درست میکنم اینجور وبرای اینکه بخوام خشک نشه زیاد سرخ نمیکنم همین که ارد سوخاری روش طلایی شد درمیارم از روغن 

من هم درست میکنم اینجور وبرای اینکه بخوام خشک نشه زیاد سرخ نمیکنم همین که ارد سوخاری روش طلایی شد در ...

آها درسته ممنونم. فقط من آرد سوخاری نزدم بهش. امیدوارم خوب بشه