اگه بریم مخابرات و بگیم یه شماره رو ردیابی کنه و یا اینکه هرچی تماس با هرکی داشته رو بیاره برامون ، ایا اینکارو میکنه؟؟ یا نه باید مدرک چیزی داشته باشیم ؟
لطفا بگیییین اگه چیزی میدونین
از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونجوری هرچی تماس با هرکی داشته میاره بالا؟ در غیر اون صورت نه؟
از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
من سیم کارت برادرم میخواستم رفتم مخابرات گفتم گمشده بسوزینش بهم بدین گفتن برادرت باید بیاد گفتم بخدا تصادف کرده رو تخت بیمارستانه گفت با ویلچر بیارینش رفتیم پیش یه کی از آشناها یه دیقه کارمون راه انداخت اینجا ایرانه همیچی ب پارتیه بخدا
من سیم کارت برادرم میخواستم رفتم مخابرات گفتم گمشده بسوزینش بهم بدین گفتن برادرت باید بیاد گفتم بخدا ...
اهان یعنی به راحتی اینکارو نمیکنن درسته ؟ باید پارتی باشه تا حلش کنن