2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم‌برسین دیگ کم‌اوردم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 84 پست
۵سالشع خب فوق تخصص اسم والرژی هم برد عکس از همه جاش گرفت‌ بهم مونته لوکاست وسیتریزن ‌اسپره بینی و‌اس ...

عکسشو برات فرستادم

بچت تب هم داره

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم دیگ نمیدونم دارو چی بدم ،لوزع هاشون رو‌نکاه کردین؟

آره دکترگوش حلق بینی هم بردم هیچی ننوشت براش گفت خوبه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
برای سرفه صدا دارو خلطی هم خوبه یا فقط خشک؟

کلا خلط آور هست و ضد سرفه خیلی عالیه همین الان به پسر خودمم دادم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
نمینویسن الکی فقط دارو‌میدن ۵سالشه 

نگفتی الان تب داره یا نه؟

تب داشت بد ک انتی دادم قطع شد ولی الان سرفه وابریزش بینی چرکی میکنه خیلی میترسم

ممکنه سینوساش عفونت کرده باشه

عزيزم بیایه کاری کن خودمم میخام همینکاربکنم. دیگه دکترنبر دارو نده مگر درمواقع تب ببردکترفقط. بیا وبچه روببند به آب لیموشیرین آب سیب آب هویج انواع سوپ وآش کباب انجیرخشک بپز باآب بهش بده به دانه پودر روتارین آبلیمو عسل آویشن ماهیچه یا دل وجگر بزار داخل شیشه عصارشو بده بهش بخوره هرشب بینیشو با پماد آد چشمی چرب کن خلاصه تندتند مایعات بهش بده وتقویت کن. چهارمغز همراه نبات سفید آسیاب کن بزار یخچال روزی یه قاشق بده بهش بخوره. شلغم کدو هرچی طبیعی. یه دونه هم هست میتونی بهش برسی انشاءالله خوب میشه این داروشیمیاییها فقط ضرر دارن ودیگه هیچ. 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
ممکنه سینوساش عفونت کرده باشه

عکس از سینوساش داد گفت سینوساش عفونی ک گفت دو‌دوره یعنی ۱۴روز اموکسی۶۵۷بخوره ک ابریزش بینیش کم شد ‌شفاف شد الان بد ۵،۶روز باز ابریزش شدید وعفونی شده تازه یه هفته انتی خورده یه هفته دیگش مونده