2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم‌برسین دیگ کم‌اوردم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 84 پست
دستت دردنکنه تو روخدا دعا‌ کن دارم دقدمیکنم فقط خوب بشم

عزیزم میدونم سخته ان شاالله همین امشب دارو رو بهش بده و شروع کن تقویتش کردن چون آنتی بیوتیک زیاد خورده باید حتما تقویت بشه ممکنه همین که میگی ته حلقش هست جرم گلوش باشه تقویتش کنی سیستم ایمنی شو ببری بالا خوب میشه ان شاالله

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بیایه کاری کن خودمم میخام همینکاربکنم. دیگه دکترنبر دارو نده مگر درمواقع تب ببردکترفقط. بیا وب ...

بخدا میام نمیدم بهش میرسم هی گیاهی میدم یهو تب بالا میکنه باید قویترشو بدم بخدا دیگ مغزم نمیکشه

عکس از سینوساش داد گفت سینوساش عفونی ک گفت دو‌دوره یعنی ۱۴روز اموکسی۶۵۷بخوره ک ابریزش بینیش کم شد ‌ش ...

فعلا حمام نبرش سرش هم سرما خورده

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
عزیزم میدونم سخته ان شاالله همین امشب دارو رو بهش بده و شروع کن تقویتش کردن چون آنتی بیوتیک زیاد خور ...

توروخدا دعا کن دارم با گریه مینویسم نمیدونم به درد خودم گریه کنم یا این‌بچه

توروخدا دعا کن دارم با گریه مینویسم نمیدونم به درد خودم گریه کنم یا این‌بچه

عزیزم میدونم چقدر سخته زنده باشن همه بچه ها منم ۳ تا دارم دختر کوچیکم ۱۵ مهر  پیش مریض شد تا ۱۵ آبان هر هفته خوب میشد ۳روز بعد یه ویروس جدید آخریش هم همینجوری سینوساش عفونت کرد 

منم بهش آموکسی دادم

برای تبش تا میتونی بهش آب بده و آب میوه 

بعضی وقتا تب از بی قوتی هم هست از بس میگی دارو خورده

وای دوهفته نبردمش

کار خوبی کردی

نبرش تا کاملا خوب بشه

نه ببرش حتما اتفاقا بخارحمام براش خوبه چرادوهفته بچه روحمان نبردی واسه همین بدترمیشه پسرمنم ازحمام بدش میاد ب زورهفته ای یکبارمیبرمش خودم که میگم بس حمام نمیره همش مریضه یعنی اونقد لاغرشده داخل حمام که لیف بهش میکشم گریه میکنه شده پوست نازک رواستخون رنگش زرد دکترگفته بعد که خوب شد بیاآزمایش کامل براش بنویسم ولی خوب نمیشه که ببرمش آزمایش

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

میگم استارتر مادر بامادرشوهرت نمیتونن چندروز نگهش دارن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
نه ببرش حتما اتفاقا بخارحمام براش خوبه چرادوهفته بچه روحمان نبردی واسه همین بدترمیشه پسرمنم ازحمام ب ...

تجربه بهم ثابت کرده هر وقت بچه هام علائم سرماخوردگی داشتن نبرم حمام به محض اینکه ببرم خیلی مریصیشون طولانی میشه یکبار امتحان کن

نه ببرش حتما اتفاقا بخارحمام براش خوبه چرادوهفته بچه روحمان نبردی واسه همین بدترمیشه پسرمنم ازحمام ب ...

ببین میبرمش سریع تب میکنه بخدا بدش دیگه نمیدونم چیکار کنم انگار بخار به سینوساش میخوره بدتر بچه من ۵سالش۱۶کیلو ۱۷

تجربه بهم ثابت کرده هر وقت بچه هام علائم سرماخوردگی داشتن نبرم حمام به محض اینکه ببرم خیلی مریصیشون ...

وقتی تب دارن حمام براشون خوبه. اگه اول سرماخوردگی  باشه آره ولی وقتی خیلی طولانی بشه بره بهتره