2777
2789
عنوان

وقتی با همسراتون قهرین یا سرسنگین چجوری از دلتون درمیارع!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 132 پست
چون خودم زرت یادم میره که ناراحتم و قهرم ، بعد حوصلشم ندارم قهر بمونمو محل ندمو اینا ، برا همین اصول ...

چ خوب!😐

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تقصیر خودش باشه حتما میاد ولی اگه مقصر من باشم بازم میاد😂😂 ولی موقع هایی که واقن گند بزنم پس ...

یعنی طهر تلویحا گفتم معدرت خواهی بلدنیستی!

فک کنم نفهمید کلا☹️

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
کاری میکنه بخندم بعدش میگه قهرت حساب نیس دیگه خندیدی😂

امروز مثلا گفتم بابای بچه ها ماست میخای گفت بابای بچه ها چیه عزیزم بگو اینارو بالبخند‌میگفت

ولی هنوز تو دلم ازش ناراحتم دلم فقط معذرت خواهی میخاد!

الان این یعنی معدرت خواهی؟

چقد دلگیرم ازش

نمیخام کوتاه بیام😭 ولی خب الان ۴روز شده

ببین من همیشه از رفتار زن ها نقطه ضعف یا هرچیزی که فکر می کنم شوهرم نمیدونه بهش گفتم البته تو مواقعی با هم حرف می‌زنیم تو شرایط عادی الان قشنگ خودش میفهمه.امسال تولدم هیچ کاری نکرد فقط دوسه بار بهم تبریک گفت و شبم اومد کلی معذرت خواهی کرد که شرایطم جور نبود برات کادو یا کیک بگیرم انشالله برا زایمانت جبران میکنم الانم داره جمع می‌کنه که بتونه برام چیز با ارزشی بخره.میگم یعنی بعضی مردها نمیدونن چون واقعاً تو خانواده ای بزرگ شده که هیچ وقت تولد نمبگرفتن حتی جاریم بعد اومدن من بهش گفتم برا بچت تولد دورهمی بگیر هیچ کس دعوت نکن یه کیک ساده که اونا هم یکی دوبار گرفت.حتی شوهرم دوس دختر نداشته که بخواد یاد بگیره خدارو شکر که یاد نداشت و پاک بود 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
دیگه اون قضیش جداس مغروره دیگه غرورش نمیزاره

الان غرورشو جریحه دارکنم یا بزارم ب غرورش ادامه بده بنظرت؟

امروز مثلا گفتم بابای بچه ها ماست میخای گفت بابای بچه ها چیه عزیزم بگو اینارو بالبخند‌میگفت ولی هنو ...

خب تو پیام بگو ناراحتم ازت و از این حرفا اگه تو پیام معذرت خواهی کرد توهم کشش نده و تمومش کن.

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
اگ همسرم ی کاری کنه و بعد خدا ی جوری برمالش میکنه ک فقط خودم میگیرمش قهر میکنم یا دعوا بعد میاد خودش ...

الان پیام بدم بگم معذرت خواهی کن یا حرکت چیپی هست،؟

در باره تاپیک قبلت که خواستی یه متن بنویسی که دلخوریت رو بفهمه 

بنویس 

دلگیرم از مرغانی که دانه خوردنشان پیش ما بود ولی جای دیگر تخم میگذارند بگزار بروند روزی بوی کباب شدنشان به مشاممان میرسد....

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
الان غرورشو جریحه دارکنم یا بزارم ب غرورش ادامه بده بنظرت؟

خب میدونی چیه الان بر فرض شما ناراحتی بری سمتش بعد هااا ک ناراحت بشی از دستش میگه میمونه خودش میاد برا اشتی

اما اگه تقصیر کار تویی بهتره بری سمتش

خب تو پیام بگو ناراحتم ازت و از این حرفا اگه تو پیام معذرت خواهی کرد توهم کشش نده و تمومش کن.

پس پیام بدم بنظرتون؟

خودم دودلم