الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من همیشه از رفتار زن ها نقطه ضعف یا هرچیزی که فکر می کنم شوهرم نمیدونه بهش گفتم البته تو مواقعی با هم حرف میزنیم تو شرایط عادی الان قشنگ خودش میفهمه.امسال تولدم هیچ کاری نکرد فقط دوسه بار بهم تبریک گفت و شبم اومد کلی معذرت خواهی کرد که شرایطم جور نبود برات کادو یا کیک بگیرم انشالله برا زایمانت جبران میکنم الانم داره جمع میکنه که بتونه برام چیز با ارزشی بخره.میگم یعنی بعضی مردها نمیدونن چون واقعاً تو خانواده ای بزرگ شده که هیچ وقت تولد نمبگرفتن حتی جاریم بعد اومدن من بهش گفتم برا بچت تولد دورهمی بگیر هیچ کس دعوت نکن یه کیک ساده که اونا هم یکی دوبار گرفت.حتی شوهرم دوس دختر نداشته که بخواد یاد بگیره خدارو شکر که یاد نداشت و پاک بود
ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان
امروز مثلا گفتم بابای بچه ها ماست میخای گفت بابای بچه ها چیه عزیزم بگو اینارو بالبخندمیگفت ولی هنو ...
خب تو پیام بگو ناراحتم ازت و از این حرفا اگه تو پیام معذرت خواهی کرد توهم کشش نده و تمومش کن.
ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان